2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی اونایی که تو گوگل گفته انجام بدم تاثیر داره

ورزش شکوه خوبه البته درکنار رژیم،رژیم‌خیلی تاثیرداره ولی زمان می‌بره دیگه

خدایا، درجستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام مکن🙏🏻
خوب من می‌خوام حداقل تو یه ماه شکمم صاف بشه

تاثیر میذاره،برنج ظهرا بخور فقط پنج قاشق شیرینیجاتو حذف کن هرچیزی که شیرینه،نون لواش نخور جوابشو میبینی

خدایا، درجستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام مکن🙏🏻
زیاد می‌رقصم یعنی تاثیر داره همشو حذف کنم بجز برنج

عزیزم ب نظرم اصلا ترشیجات و شوریجات همراه غذا ک باعث میشه زیاد نخوری هیچیم بهتره حذف نکنی فقط یکم ها کم کنی و فقط تا میتونی پیاده روی کن با پیاده روی و چیزی ک گفتم هم وزنت ثابت میمونه هم شکمت آب میشه هم کلا بدنت سفت میشه و دگ هم شکم درنمیاری و وزنت بالا یا پایین نمیشه ک پوستت خراب شه اتفاقا هم من همه چیم میخورم حتی شیرینی زیاد میرم میخرم میخورم شکلاتم زیاد میخرم میخورم ولی خدا رو شکر وزنمو ثابت نگه داشتم ک ن چاق ن لاغر شم شکمم هم بعد دوهفته تخت شد پیاده روی کن همه چیم بخور اصلا هم نترس فقط با غذات ترشی و شوری نخور ک بیشتر از حدمعمول بخوری

اصلا ب خودت سختی و استرس نده برا آب کردن شکم.    و نیاز نیس ورزش های سنگین یا سخت بکنی پیاده روی مادر همه ورزش هاست و اگ ی روزی ترک کنی دگ شکم نمیاری یا چاق و لاغر نمیشی ولی باشگاه بری بعد ترک کنی هم یکهو چاقتر از قبل میشی پوستتم خراب میشه پشتت و پهلو و شکم وحشتناک چربی های غیر قابل آب شدن میاره جوری ک اکثرا هر‌کاری کردن نشده رفتن لیپوساکشن کردن