2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالشه و چیکارس ؟

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
نه عزیزم  اگر اینجوری بود همه پولدار ها همین کارو میکردن  بعدشم حساب کن سی سال پلکانی بخ ...

تامین اجتماعی رو تو گوگل زوه میشه یکجا پرداخت کرد.

این کاربری تعلیق شده.
تامین اجتماعی رو تو گوگل زوه میشه یکجا پرداخت کرد.

اینکه اصلا بیمه نباشه و از صفر بخواد بده نمیشه 

مادر من چند سال فاصله انداخت حدود ده سال بعد یه جا داد پولشو وصل شد به قبلی ها اما حدود پانزده سال داده بود حق بیمه 

گوگل رو ول کن 

با چیزی که من می‌دونم بعیده اما برای اطمینان و جواب قطعی زنگ بزن به تلفن مشاوره تامین اجتماعی کارشناساشون جواب میدن نمی‌خواد حضوری هم بری

اینکه اصلا بیمه نباشه و از صفر بخواد بده نمیشه  مادر من چند سال فاصله انداخت حدود ده سال بعد ی ...

قبلن خیلی ساله پیش فقط ثبته نام کرده هیچ پرداخت نکرده.

عزیزم ممنون همین کارو میکنم.

این کاربری تعلیق شده.
بالای 60 بیکاره دیگه

تنها راهش یه جا براش بیمه کارگری رد کنن

بره یه جا نگهبانی یا چیزی تا بیمه رد بشه

یا خودت بیمه شو و اونو تحت پوشش بگیر

ولی خودش بشه بهتره

هیچی سابقه نداره ؟

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
تنها راهش یه جا براش بیمه کارگری رد کنن بره یه جا نگهبانی یا چیزی تا بیمه رد بشه یا خودت بیمه شو و ...

مریضه نمیتونه هیچ جا کار کنه.

ن نمیتونم بیمه بشم. ب دلایلی نمیشه.

سابقه نداره فقط اسم داره ثبته نام کرده خیلی ساله پیش.

این کاربری تعلیق شده.