2777
2789

غروب گفتم زنگ زده شام بیاد اینجابابچه هاش.درشرف طلاقه.شوهرش زنگ زد بیاد دخترشوببره روز دختره.اینم دخترشوپرمیکرد بگونمیام فلان.اونم لج کرد اومد درخونمون زنگ زدیم شوهرم اومد یه دعوایی.بزور جلوشوهرموگرفتیم اونونکشه باقمه.وای ابرومون توساختمون رفت یه فحشایی بهم میدادن.داشت زندگی منم خراب میکرد.اگه بلایی سریکیشون میومد چی.هی خواهرشوهرم زنگ میزد ب شوهرم ک سرکاربود ک زنگ زده بمن گفته خراب هرزه فحش مادرداده.شوهرمنم طاقت نیاورد باقمه اومد.شام ک زهرمارمون شد هیچی داشت یه گندم برامون درست میکرد.اینم ازاخرهفته قشنگمون اونایی ک طرفدار خواهرشوهرم بودین کجایین الانم حقو میدین ب اون

سوال: چرا شوهرت قمه داره ؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خواهر شوهرتون اشتباهه مسئله اینه چرا همسرشما قمه داره؟

پس کلا همسرتون پتانسیل دعوا رو داره

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
مغازه مرغو ماهی فروشی توش چاقو هستا

سوالم حل شد

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر مردا دارن تیزی قمه میگن لازم میشه

برو بابا خواهر شوهر من تیز ترین چیزی که دستش گرفته خودکار بوده😂 مگه عهد میرزا قلی خانه

حالا یروز دختره میرفت پیش باباش چی میشد😐خب دختر اونم هست حق داره ببینه دخترشو 

اصلازنگ زده بهت فحش داده چرا ب داداش جوونت میگی هرکی باشه بهش برمیخوره اون لحظه فکرش کارنمیکنه باعصبانیت.اگه شوهرم اونو ناقص میکرد میفتاد زندان خوب بود یابرعکسش

برو بابا خواهر شوهر من تیز ترین چیزی که دستش گرفته خودکار بوده😂 مگه عهد میرزا قلی خانه

عههههههه 

والا شوهر من تیزی داره قمه داره 

تو خونمونم تیزی و شمشیر داریم

خودمم گاهی میرم بیرون تیزی میبرم