2777
2789

هرچیزی که قندمصنوعی داره

مثل نوشابه شیرینی شکلات شکر ....

حتی میوه شیرینم زیادنباید مصرف کنی

اکانت مشترک منو دخترخالمه❤ با صاحب اکانتا کارداشتین ب اکانت حیران ومسیحا پیام بدین🌸😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه دوره سه ماه قند حذف کردم، کیک و شیرینی و شکلات و نوشابه و انواع سس نخوردم

💜                                                                                                                                                                                                                                           
معمولا قند مصنوعی رو حذف میکنن 

خب پس هرچیزی که تو مغازه و ساخته کارخونه قند مصنوعی داره

میگم چرا تو این ۲۰ روز من اصن مثل بقیه عصبی اینا نشدم پس هنوز داره قند به بدنم میرسه🤣

هرچیزی که قندمصنوعی داره مثل نوشابه شیرینی شکلات شکر .... حتی میوه شیرینم زیادنباید مصرف کنی

مگه دیابت داره عزیزم

منظور از حذف قندی که ضرر داره قند مصنوعیه

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
مگه دیابت داره عزیزم منظور از حذف قندی که ضرر داره قند مصنوعیه

من نزدیک ب یکساله قندمصنوعی رو ترک کردم

میوه زیادی شیرینم نمیخورم

چون حتی همون میوه شیرینم کمی تاثیر داره که من ترجیح میدم زیادنخورم🦧

اکانت مشترک منو دخترخالمه❤ با صاحب اکانتا کارداشتین ب اکانت حیران ومسیحا پیام بدین🌸😍
خب پس هرچیزی که تو مغازه و ساخته کارخونه قند مصنوعی داره میگم چرا تو این ۲۰ روز من اصن مثل بقیه عصب ...

کمش اجتناب ناپذیره ولی مثلا میتونی از همونا که جلو چشته شروع کنی و حذف کنی بسه مثل قند نوشابه شربت و شیرینی و این جور چیزا

یکم قند برای بدن لازمه 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
کمش اجتناب ناپذیره ولی مثلا میتونی از همونا که جلو چشته شروع کنی و حذف کنی بسه مثل قند نوشابه شربت و ...

اینایی که گفتیو تو حالت عادی اصن نمیخورم...ولی کاکائو و کیک خوراکی اینا چرا

یعنی سبک زندگی من😁👀

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

یعنی سبک زندگی من😁👀

قبلا باهم حرف زده بودیم ازت خوشم میومد الان ازت حس خوبی نمیگیرم😂من همونم که تگم کرده بودی که تایپک اون دختره که بهم چرتو پرت گفته رو بخونم ولی من تا آیدیشو دیدم فهمیدم نخوندم😎😂خلاصه خیلی دخالت کن و فضولی