2777
2789

الان خالم اومده خونمون ..واحد بغلیمونه

ازمون پول قرض میخواست 

دخترش میخواد دماغشو عمل کنه همش گریه میکنه

بیست سالشه بیماری روحی داره

خالم گریه میکرد میگفت دیشب گریه میکرد میگفت اگه من مردم بفقط بهشت زهرا خاکم کنید..یا به خالم گفته اگه من بمیرم برا عاطفه(خوهرش)خواهر برادر میاری؟

خالم گریه میکرد میگفت میترسم کاری کنه

قرص میخوره روزی ۸ تا اینا

والا مارم دیوونه کرده هر روز جیغ و داد میکنه تو همسايه ها ابرو برامون نمونده

اعصابم خورد شد بخدا

دام برا خالم میسوزه وگرنه زنگ میزدم دیوونه خونه بیان ببرنش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا هی دیوونه خونه دیوونه خونه میکنی؟ این کلمه درستی نیس برای کسی که بیماری روحی روانی داره 

در ضمن بیمارستان اعصاب و روان و تیمارستان که یه چیز نیازه برای دخترخالت. چرا نمیبریدش؟

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

اون اعتماد به نفس داره و یکی رو مخشه می خواد شاخ بشه براش بگیرتش همین بخاطر سنشه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
عریزم ۲۰ سالشه ها

باشه خودم همین بودم 

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم