2777
2789
عنوان

چرا من بلد نیستم دوست پیدا کنم🥲

132 بازدید | 20 پست

زمان مجردیم چنتا دوست خوب داشتم ازدواج کردن رفتن شهرشون از اون به بعد من تنها موندم و خیلی سخت ارتباط میگیرم باکسی ولی از این وضعیت خسته شدم بنظرم بجز خانواده ادم به دوست خوب هم احتیاج داره 

شماها چجوری وارد ارتباط دوستانه میشید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هیچ دوستی ندارم یکی دوتا هستن که مال دوران بچگیمن خیلی دوست دارم منم یه دوست داشته باشم باهاش برم بیام دردودل کنیم وقت بگذرونیم ولی متاسفانه هرکس میاد طرفم عاشق اینم که باهاش دوست شم ولی بی محلی میکنم بلد نیستم ارتباط بگیرم😪

عشقا واسه حاجتم یه صلوات بفرستید💕

دوست خب که ن،دوست اونجوری فقط تا وقتی سنت کمه میشه پیدا کرد ولی دوست معمولی برای تفریح خیلی ساده بلدی نمیخواد

به ظاهرت برس،لبخند بزن،شنونده خوبی باش،تاکید میکنم بیشتر شنونده باش،باشگاه برو یا محیطی که کسایی با علاقه خودت هستن

دوست خب که ن،دوست اونجوری فقط تا وقتی سنت کمه میشه پیدا کرد ولی دوست معمولی برای تفریح خیلی ساده بلد ...

منم ظاهرم اوکیه به خودمم خیلی میرسم لبخندم میزنم بیشتر هم شنونده هستم باشگاهم میرفتم ولی کسی میاد سمتم نمیتونم باهاش ارتباط بگیرم 😐

منم ظاهرم اوکیه به خودمم خیلی میرسم لبخندم میزنم بیشتر هم شنونده هستم باشگاهم میرفتم ولی کسی میاد سم ...

من راحت ارتباط میگیرم ولی تاحالا نشده صمیمی شم انشالله امسال بشه😭😂بخدا دیکه دختر پسرشم مهم نی فقط دلم رفیق میخواد

کسی امد سمتت یا تو رفتی خیلی راحت و با اعتماد بنفس حرف بزن،بدون فیلتر،یعنی سعی نکن خودتو پرفکت نشون بدی،برای مثال تو باشگاه یه موضوعی پیش میاد کنار کسی هستی حرفو باهاش باز کن بعد بزار اون یه چیزی تعریف کنه بعد با دقت گوش بده در راستای چیزی که تعریف کرده سوال بپرس،موقعی که حرف میزنه سرتو یکم کج(خم کن)یه تکنیکه طرف فکر میکنه خیلی عمیق به حرفاش گوش میدی،ارتباط چشمی برقرار کن سرتو نکن تو گوشی،مکالمتون ادامه پیدا میکنه بعد آیدی اینستاشو بگیر همو فالو کنید هروز تو باشگاه سلام بده حالشو بپرس بعد بگو این رنگ بهت میادااا

من راحت ارتباط میگیرم ولی تاحالا نشده صمیمی شم انشالله امسال بشه😭😂بخدا دیکه دختر پسرشم مهم نی فقط ...

دقیقا تو باشگاه یه بنده خدایی اومد سمتم سر صحبتو باز کرد حتی شمارمم گرفت ولی بلد نبودم بهش محل بدم دوستیمون کنسل شد یکم خودمو میگیرم ولی اصلا دست خودم نیستادم گرمی نیستم  😓

[QUOTE=338476533]منم ظاهرم اوکیه به خودمم خیلی میرسم لبخندم میزنم بیشتر هم شنونده هستم باشگاهم میرفتم ولی کسی میاد سم ...[/QUOTE

من خوشتیپم قیافمم خوبه همیشه اراسته و مرتب میرم بیرون ولی از چند نفر شنیدم میگن انگار خودتو میگیری ولی درواقع اصلا اینجوری نیست واقعا