2777
2789
عنوان

چرا من بلد نیستم دوست پیدا کنم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 20 پست
دقیقا تو باشگاه یه بنده خدایی اومد سمتم سر صحبتو باز کرد حتی شمارمم گرفت ولی بلد نبودم بهش محل بدم د ...

وااااا خاکککو،من همیشه اونیم که شماره میگیره😂😂

گرمی فقط اعتمادبنفس نداری بنظرم درگیری ذهنی داری

[QUOTE=338476533]منم ظاهرم اوکیه به خودمم خیلی میرسم لبخندم میزنم بیشتر هم شنونده هستم باشگاهم میرفت ...

وای دقیقاااا حتی دوست همسرم تازه ازدواج کرده بود با زنش اومدن خونمون شام اخر شب که رفتن همسرم گفت چرا به خانومش بی محلی کردی و اونا رفتنو دیگه ارتباطو قطع کردن انگار خانومش حس کرده بود من خودمو گرفتم😔

عشقا واسه حاجتم یه صلوات بفرستید💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااا خاکککو،من همیشه اونیم که شماره میگیره😂😂 گرمی فقط اعتمادبنفس نداری بنظرم درگیری ذهنی داری

اتفاقا بنده خدا دختره هی میگفت تو با این هیکلت چرا میای باشگاه یا میگفت خط چشم کشیدی چشمات انقدر مشکیه کلی هر دفعه ازم تعریف میکرد شایدم اعتماد به نفسم بالاست که خود به خود یکم خودمو میگیرم ولی واقعا نمیخوام اینجوری باشم این دفعه همچین شرایطی پیش بیاد حرفایی که گفتیو میزنم ببینم تاثیر داره یا نه 😅

عشقا واسه حاجتم یه صلوات بفرستید💕
اتفاقا بنده خدا دختره هی میگفت تو با این هیکلت چرا میای باشگاه یا میگفت خط چشم کشیدی چشمات انقدر مشک ...

من حالت چشمام جوریه که شبیه چشمای گرگه گاهی باخودم میگم نکنه این بجای اینکه حسن باشه بیشتر دافعه ست چون از نگاهم ادما فک میکنن خودمو میگیرم

اتفاقا بنده خدا دختره هی میگفت تو با این هیکلت چرا میای باشگاه یا میگفت خط چشم کشیدی چشمات انقدر مشک ...

کامنت قبلیمو پاکیدم،چون هی اشتپ تایپ میکنم😭😂ببین اینی که گفتی میشه خودشیفتگی نه اعتمادبنفس،چون اعتمادبنفس برعکس اینه با همه خوب رفتار میکنی...

چندسالته؟