زمان مجردیم چنتا دوست خوب داشتم ازدواج کردن رفتن شهرشون از اون به بعد من تنها موندم و خیلی سخت ارتباط میگیرم باکسی ولی از این وضعیت خسته شدم بنظرم بجز خانواده ادم به دوست خوب هم احتیاج داره
[QUOTE=338476533]منم ظاهرم اوکیه به خودمم خیلی میرسم لبخندم میزنم بیشتر هم شنونده هستم باشگاهم میرفت ...
وای دقیقاااا حتی دوست همسرم تازه ازدواج کرده بود با زنش اومدن خونمون شام اخر شب که رفتن همسرم گفت چرا به خانومش بی محلی کردی و اونا رفتنو دیگه ارتباطو قطع کردن انگار خانومش حس کرده بود من خودمو گرفتم😔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وااااا خاکککو،من همیشه اونیم که شماره میگیره😂😂 گرمی فقط اعتمادبنفس نداری بنظرم درگیری ذهنی داری
اتفاقا بنده خدا دختره هی میگفت تو با این هیکلت چرا میای باشگاه یا میگفت خط چشم کشیدی چشمات انقدر مشکیه کلی هر دفعه ازم تعریف میکرد شایدم اعتماد به نفسم بالاست که خود به خود یکم خودمو میگیرم ولی واقعا نمیخوام اینجوری باشم این دفعه همچین شرایطی پیش بیاد حرفایی که گفتیو میزنم ببینم تاثیر داره یا نه 😅