2777
2789
عنوان

پسر طلا فروشی دار ارتباط گرفتن

772 بازدید | 25 پست

سلام من از یه پسری خوشم اومده شغلش طلا فروشی داره بعد اینکه نمیدونم چطور بهش نزدیک شم چطور ارتباط بگیرم ازش خوشم میاد مثلا برم طلا بخرم که عادیه میخرم و میام بیرون 

یه روش های دیگ دیگه بگین 

کلا چیکار کنم 

( نگید چون طلا فروشه ازش خوشت میاد چون برادر و پدر خودم هم همینه شغلشون ) 

راهکار بدید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر نکنم بری محلت کنه مگر ساعتی بری خلوت باشه مغازه رو زیرو کنی چیزی بخری حرف بزنی صممیمی بشی باز ده روز دیگ بری 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

هییییچوقت خودتو سبک نکن 

نری بگی ازتون خوشم  اومده  و فلان

اگه اون خوشش اومده بود یه چراغ سبزی نشون میداد

فکرشو بکن مثلا باهم ارتباط گرفتین یهو سر یه ماجرایی میگه تو خودتو قالب من کردی و نخ میدادی 

پس مغرور باش 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

چرا وقتی پدر و داداشت طلافروشن میری از اون طلا میخری

نرفتم تاحالا 

میگم برم طلا بگیرم عادیه اتفاقی نمیفته مثل بقیه مشتری ها 

یکار دیگه بگین یه روش دیگ