2777
2789
عنوان

خدا من بکشه که انقده بی عرضه ام

537 بازدید | 26 پست

امشب خونش دعوت بودیم خواهرشوهرم بود  خواهر شوهرم گفت پسرم ۱۰روز حمام نرفته فکر کنم شپش زده سرش چون چند سال پیشم سرش شپش زده بودبغل دست من نشسته بود من خودکار دست بود گفتم ببینم توی موهاتو بعد یه چیزای سفیدی توموهاش بودبه خواهرشوهر گفتم یه چیزای تو موهاشه نمیدونم چیه شپش چه شکلیه مادر شوهرم پرید بهم گفت برو از مامانت بپرس منم جوابش ندادم لال شدم الان دارم از حرص سکته میکنم 

چرا از مامانت بپرسی وقتی این شپشو و دخترش همونجا پیشت حاضر بودن

شپشا تو حلق ایناس اونوقت بری از مامانت بپرسی

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)|| پس از تو، دیگر پذیرش نبودن ها، رفتن ها و پذیرش اینکه انسان ها نا امید کننده اند برایم راحت تر است (16شهریور1404)||

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینبار دیدیش بگو از مامانم پرسیدم گفت زشته تا مادرشوهرت هست و بهتر بلده بیای سوالاتو از من بپرسی 

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

بهتر که سکوت کردی جواب ابلهان خاموشیه دیگه🤭

قشنگم خودتووووون خیلی مراقب باشید ازش شپش نگیرید.

برای اطمینان شامپوی ضد شپش مصرف کنید یه مدت .

ببخشید پسرش چجوری ۱۰ روزحموم نرفته؟مادرش چیزی بهش نمیگه؟

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

من خر لاش شدم آمدم تو ماشین گریه کردم مثل آدمای ضعیف

بهتر جواب ندادی

این ادم وحشیه

یه چیزی بدتر بهت میگفت کلا تا یه هفته افسرده میشدی

ولش کن

شان خودت رو پایین نیار

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️