2777
2789

حتما داره دندون درمیاره

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وزنش کمه رفته رفته هم بد تر میشه دکتر بردیم گفت یه کیلو حداقل کمه وزنش شیر خشک سوپرامیل داد اونم نمی ...

لثه هاشو چک کن

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

چرا میخوای زورش کنی بذار خودش خواست بخوره  بعدم اگه غذا خوره یه زیرانداز بذار بذار جلوش خودش ب ...

چون وزنش کمه خواهر بزارم گشنه بمونه؟روز به روز لاغر تر میشه دهن مردم هم نمیشه بست هی میگن چرا این اینقدر لاغره 

دکتر هم گفت وزنش کمه ۷ماهشه ۶و ۷۰۰بود وزنش 

عزیزم شاید داره به دندون میفتع لثه هاشو چک کن

خودمم این فکر کردم یکی دو ماهی فک میکنم لثه هاش ورم داره ولی خب در نمیاد چرا😕

بعدشم بچه های دیگه هم دندون در میارن چرا اینجوری نمیکنن پس دختر من خیلی لاغر شده هیچی نمیخوره 

چون وزنش کمه خواهر بزارم گشنه بمونه؟روز به روز لاغر تر میشه دهن مردم هم نمیشه بست هی میگن چرا این ای ...

ببین خواهر من 

اکثر چاقی و مشکلات دیگه ریشه در همین دوران داره

پیشنهاد می کنم براش حریره بادام و مغزیجات و سوپ هویج و گوشت و عدس درست کنی 

بعد به همون روشی که گفتم بذاری خودش بخوره اگه می‌تونه اگرم نمی تونن در وعده های خیلی کم بهش بده ببین چطوری هم بیشتر خوشش میاد 

مثلا اگه شیرین تر باشه بهتر میخوره به حریره یک قاشق عسل بزن 

خودمم این فکر کردم یکی دو ماهی فک میکنم لثه هاش ورم داره ولی خب در نمیاد چرا😕 بعدشم بچه های دیگه ه ...

عزیزم دندون در آوردن سخته

بچم دوماه دست می‌برد تو دهنش لثه هاشو میخاروند شبا بی قراری میکرد و بد خوابی

تا بعد دوماه در اورد

ببین خواهر من  اکثر چاقی و مشکلات دیگه ریشه در همین دوران داره پیشنهاد می کنم براش حریره بادا ...

زیر یک سال عسل نمی‌دن که 

همه چی درس میکنم خودش که نمیتونه می‌ریزه زمین فقط بعدشم من که نخواستم چاق بشه میگم کمبود وزن داره خود دکتر گفت کمه