2777
2789
عنوان

بیشعوری های کادر بخش زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 1633 بازدید | 54 پست
این ک خانم های زایمان طبیعی های سرحال رو با سزارینی های حال داغون رو تو یک اتاق بستری میکنند مخالفم ...

زایمان طبیعی دردش رو قبل از زایمان میکشه شما بعد از زایمان کشیدین،به نظر من سزارین خیلی بهتر از طبیعیه

به عنوان کسی که مادر خودم بخش زنانه میگم

ببین انننقدر خر تو خره شاید فکر کنین مریض اونقدر نیست یا خلوته ولی کلی گزارش بده داروهارو چک کن با همراهای مریض درگیر شو کار بقیه پرسنلو رسیدگی کن خطرات احتمالی که مریضو تهدید میکنن سال ها هر روز این شرایط رو دارن میبینن و هندل میکنن بعد مریضا بنده خداها فقط درد و مشکل خودشونو میبینن گناهی هم ندارنا ولی اینکه دونه دونه توقع بیشترین رسیدگی و مراقب و ملاحظه رو دارن مثلا طرف هیچ چیش نیستا توقع داره ماما بیاد از تخت بلندش کنه ببردش دستشویی☠️بابا بدبخت تو این کمبود نیرو ده تا چیزو داره باهم هندل میکنه گاهی حق بده بهش خیلی از چیزایی که توقع دارن اصلا از وظایف بدبخت خارجه یا مسئولیتی نسبت به این موضوع نداره یا اصلا چیزی که توقع داره بدتر به ضررشه نمیتونه که عین جلسه تراپی لحظه به لحظه جریانو برات توضیح بده

مردم عجیب افتادن به جون کادر درمان بابا امون بدین تروخدا اوناهم ادمن

کد تخفیف برنامه رژیم غذایی زیره : NE3842    ⚠️زدن اعمال یادتون نره⚠️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا یا متوجه نبودن و تو اون شلوغی نتونستن حواسشونو به این موضوع بدن یا شرایطش نبوده که تو دوتا ا ...

اصلا براشون مهم نیست ، دلسوز نیستند ، راحتی کار خودشون و پول براشون مهمه.. 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

من کاملا به شما حق میدم دلگیر شدینا کامنتم بیشتر واسه این بود که شماهاهم اونارو کمی هم شده درک کنید🤍مگرنه برای تجربه ای که داشتین واقعا متاسفم🫂🤍

نه شلوغ نبود فقط من و اون خانم بودیم بیمارستان خصوصی بود کل اتاق های زایشگاه خالی بود ،یک روز تمام م ...

الهی بگردم :) از تهه تههه دلم متاسفم امیدوارم کلییییی روزا و تجربه های قشنگ و شاد تو زندگیت جای این خاطره تلخ رو بگیره🤍🤍🤍🤍

زایمان طبیعی دردش رو قبل از زایمان میکشه شما بعد از زایمان کشیدین،به نظر من سزارین خیلی بهتر از طبیع ...

من با طبیعی موافقم ... این ک طبیعی ها مراعات حال بد سزارینی ها رو نمی‌کردند این بد بود ... 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
به عنوان کسی که مادر خودم بخش زنانه میگم ببین انننقدر خر تو خره شاید فکر کنین مریض اونقدر نیست یا خ ...

عزیزم بیمارستان های دولتی شاید،ولی اینجا یه بیمارستان فوق تخصصی خصوصی بود ،کل تایمی که من داخل زایشگاه بودم غیر از اون خانم دیگه هیچکس دیگه ای وارد نشد و پرسنل راحت نشسته بودن،من چون بچم مرده بود کسی بهم کاری نداشت و دل به دلم میدادن انصافا،ولی این مورد واقعا از درکم خارجه که چرا وقتی همه ی اتاق ها خالی هستن کیس ساکشن باید کنار زایمان سالم بستری بشه 

اصلا براشون مهم نیست ، دلسوز نیستند ، راحتی کار خودشون و پول براشون مهمه.. 

این جمع بستنتون اصلا منطقی نیست واسه منی که هر روز حرص خوردن مامانمو سر دونه به دونه مریضا میبینم که چقدر هر باری که یه دختر کم سن واسه زایمان میاد یا کسی که شوهرش یا مادرشوهرش رفتار بدی باهاش داشته یا کسی که بچه اولش پیشش نبوده و طرف نگران بچش بوده یا کسی که برای چندمین بار سقط داشته و.... همه اینارو میبینم و بعد انقدر حمله میشه که کادر درمان فقط به فکر خودشونن 

انقدر جمع نبندین

عزیزم بیمارستان های دولتی شاید،ولی اینجا یه بیمارستان فوق تخصصی خصوصی بود ،کل تایمی که من داخل زایشگ ...

شاید ریسک داشت که تو اتاق هر کدوم تنها باشین که اگه چیزی شد متوجه نشن

ولی کاش این موردو میگفتین بهشون

به هر حال بازم متاسفم🫂

این جمع بستنتون اصلا منطقی نیست واسه منی که هر روز حرص خوردن مامانمو سر دونه به دونه مریضا میبینم که ...

نه انصافا همونجا هم وقتی گفتم منو توی این بخش بستری نکنین میتونستن بگن نه ولی خیلی مراعاتم کردن و دل به دلم دادن،ولی اگه خودم نمیگفتم اصلا برای کسی اهمیت نداشت،بعدا از چند تا از کسانی که بچشون مرده به دنیا اومده یا سقط کردن هم شنیدم که کنار نوزاد بستری شدن و این خیلی حالشون رو بد کرده،ولی نمیشه هم منکر بود که خیلی از ماما ها فوق‌العاده دلسوز بودن

ایشاالله ب حق نج تن  سال بعد این موقع همییین ساعت نی نی رو ات باشه تاپیک بزنی برا دل درد وگرفتن نفخ نینیم چی بخورم

یه وکیلی میگفت:یه چیزی میگم اویزه گوشتون کنید،شصت سال وکالت انجام دادم...تمام شکایات بین کسانی بود،که به همدیگه اعتماد داشتند...