2777
2789
عنوان

بیشعوری های کادر بخش زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 1633 بازدید | 54 پست

الهی دورت بگردم ،چه تجربه تلخی🥺

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

من فکر میکردم فقط بیمارستانه که من بستری شدم اینجوریه،الان توی یه تاپیک دیدم خانمی رو که بچش مرده به دنیا اومده بوده رو فرستادن بغل یه نوزاد 

زن بیچاره می‌گفت وقتی که مادر اون نوزاد شروع کرد به شیر دادن به بچش تازه فهمیدم که چه بلایی سرم اومده💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رو شکر اون خانم خیلی سریع و بسلامت زایمان کرد و رفت ولی تا موقعی که توی زایشگاه بودم تنم می‌لرزی ...

منو جایی بستری کردن ک دو تا نوزاد بود....

البته برای سالها قبله الان ی بچه دارم خداروشکر

احتمالا یا متوجه نبودن و تو اون شلوغی نتونستن حواسشونو به این موضوع بدن یا شرایطش نبوده که تو دوتا اتاق هر کدوم تنها باشین گفتن تنها نباشین بهتره

میتونستی راحت بهشون بگی چون من سقط داشتم واقعا از نظر روانی حالم خوب نیست اینارو میبینم بدتر میشم حال این بنده خدا هم منو ببینه بد میشه گناه داره ذوقش میره اگه شرایطش هست جدا بذارینمون

راحت حرفتو میزدی حالا یه جوابی میدادن دیگه

کد تخفیف برنامه رژیم غذایی زیره : NE3842    ⚠️زدن اعمال یادتون نره⚠️

منم تقریبا ی هنچین چیزیو حس کردم میدونم چی میگی

منتها برای یکی از عزیزام اتفاق افتاد البته کورتاژ کردن اونو

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

احتمالا یا متوجه نبودن و تو اون شلوغی نتونستن حواسشونو به این موضوع بدن یا شرایطش نبوده که تو دوتا ا ...

نه شلوغ نبود فقط من و اون خانم بودیم بیمارستان خصوصی بود کل اتاق های زایشگاه خالی بود ،یک روز تمام من توی زایشگاه تنها بودم،براشون اهمیتی نداره،خیلی راحت بلند بلند میگفتن گواهی فوتش رو بیار،جنین فلانی رو ببرین سرد خونه،من همه ی اینا رو‌میشنیدم و با هر کدومش له میشدم

عزیزم زایشگاه همینجوریه.منم پارسال دوبار سقط داشتم هردوبار تنها کیس سقطی من بودم و تخت بعلیم هردوبار زایمان طبیعی داشتن و بچه و گریه اشو شنیدم دیدم ذره ذره آب شدم.تازه اتاقای دیگه ام صدای بچه میومد.ازنظر روحی نابود شدم.صبح رفتم اخرشب کورتازشدم هرکی اونجا بود تا شب رفت بخش فقط من تا آخر شب داشتم دردمیکشیدم.خدا بدجور امتحانم کرد.اونم دوبار تو یه سال.😓😓😓

کاملا حق داری. برا شعر ما هم همین طور بود. من زایمان میکردم چند نفر سقط کرده بودند. حق داری کارشون ا ...

این ک خانم های زایمان طبیعی های سرحال رو با سزارینی های حال داغون رو تو یک اتاق بستری میکنند مخالفم .. من سزارینی بودم داشتم میکردم از حال بد ، بعد طبیعی تازه زایمان کرده سرحال تو اتاقمون بود ، تا خود صبح زائو با همراه هاش بلند بلند فک می زدند و وراجی میکردند .. اصلا نگذاشتند استراحت کنم 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
عزیزم زایشگاه همینجوریه.منم پارسال دوبار سقط داشتم هردوبار تنها کیس سقطی من بودم و تخت بعلیم هردوبار ...

خدا صبربده،خب حرف من همینه که نباید باشه،باید به روان اون مادر داغ دیده اهمیت داده بشه،حالا چون اونها از این موارد زیاد میبینن و براشون عادیه که نباید اینطوری کنن

خدا رو شکر اون خانم خیلی سریع و بسلامت زایمان کرد و رفت ولی تا موقعی که توی زایشگاه بودم تنم می‌لرزی ...

حق داشتی

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
ولی منو بردن  چقدر به من سخت گذشت

خدا صبربده،خب حرف من همینه که نباید باشه،باید به روان اون مادر داغ دیده اهمیت داده بشه،حالا چون اونه ...

ای خواهر اونا براشون مهم نیست‌.حتی سر سقط دومم خییییلی درد داشتم یکم باهام تندی کردن منم از خجالتشون حسابی دراومدم دیگه جیک نزدن.تازه هر دوبار بیمارستانم خصوصی بود.