2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد نرمم کنه(خیانت)

1590 بازدید | 67 پست

هیچ وقت من رو اینجور محکم و بی اعتنا ندیده بود انگار مرده برام به دست و صورتش چندشم میشه نگاه کنم خودش و داره بهم نزدیک میکنه نمیدونه که میدونم چه غلطی کرده یه لحظه کنارم وایساده بود قلبم مثل قبل لرزید براش ولی به خودم اومدم کاراش رابطه جنسی که با اون داشت یادم اومد اومدم اتاق و صلوات میفرستم که دیگه قلبم براش نلرزه

الهی بگردم 

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین خانم الان این رفتارهات به خاطر چیه ؟ 

چرا تموم امیدت رو به شوهرت دادی که اینجوری بشه ؟ 

چرا انتظار داری شوهرت بی نقص باشه ؟

اگه انسان بخواد کار اشتباه انجام بده تو خلوتش تنهایی هم میشه 

هر چی بوده فراموش کن ،قطعا اگه از یه دید دیگه نگاه کنی این بوده که شما و نی نی تون ضربه نبینید و قطعا اگه تحقیق کنید راجب آقایون خیلییییی تحت فشار بودن که مجبور شدن چنین کاری 

حالا ازین به بعد انقدر کارا میتونید انجام بدید که بهترین زندگی رو داشته باشید و شوهرتون همیشه دوستتون داشته باشه 

هیچوقت نگید که چیزی میدونستید بلکه رفتارتون رو حتی از قبل هم بهتر کنید ، خیالتون راحت دوستتون داره

کارای دیگه هیچ فایده ای براتون نداره بلکه فقط دارین احساساتی تصمیم میگیرید

تو نی نی سایت اگه کسی حرف درستی هم بزنه همونایی که خودشون تو زندگی مشکل دارن بهش انتقاد میکنن که ازین حرفا نزن!!! در حالیکه اگه خودشون به همون حرف عمل میکردن قطعا وضع زندگیشون این نبود ... ای کاش گاهی از تجربیات دیگران استفاده میکردیم و احتمال میدادیم شاید خود ما داریم اشتباه میکنیم ، ان شاء الله همه ی نی نی سایتی ها خوشبخت باشن ، یه نکته : اگه یه آقایی تو سایت میاد لزوما به معنی این نیست که دنبال چیز خاصیه ، خب ممکنه خودش برا نی نی خودش سوال داره یا گاهی میتونه بقیه رو راهنمایی کنه .

دایی من ۳ تا دختر داشت زنش چادری باایمان 

داییم رفت با ی ج.نده ریخت روهم زنش چون هیچکس نداشت فکر کرد میمونه زنداییم گفت میرم طلاق داییم گفت برو ۳ تا دخترشو انداخت رفت بچه هاشو کسی جمع نمیکرد اون صیغه ای هم ارایشگر بود پیکر تراشی کرده بود و داف گفت من جمع نمیکنم داییم ی خونه زد به نام زن ادلش برگرده با بچه هاش زندگی کنه اونم برگشت اما به وقتی داییم سند زد باز دختراش انداخت و مهریشم گرفت و خونه رو اجاره داد رفت چند وقت ازش خبری نبود تااینکه تو اینستا استوری هاشو دیدیم کشف حجاب کرده بینی عمل کرده ساکشن کرده خلاصه اینم دااااف رفت با دوست داییم صیغه کرد زن دومیه هم بچه هارو جنع نکرد ماهم جمع نکردیم دختر کوچیکش سرش شپش زد دومیه مهریه گرفت انداخت رفت داییم افتاد به دستو پای زن اولی اولیه صیغشو باطل کرد با مهریه جدید اومد ک پیش دختراش باشه ایندعه ۳ ماهه اومده داییم کمتر از گل بهش نمیگه البته دیگ شرایطش فرق کرده سفر خارجی و انواع استایل های مختلف میزنه خلاصه که دل من خنک شد

توهم همین کارو بکن شاید شوهرت سر عقل بیاد هیچکس ۳ تا بچه رو نکه نمیداره

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

واقعا اگه سید گفته زیاد اعتبار نکن منم چند وقت پیش قهر بودم یه فالگیر بم گفت خیانت می‌کنه و فرانسه بهمانه بعد دیدم قیافه شوهرم اصن به خیانت نمیخوره منم اهمیت ندادم آدم زندگیمو که بند این حرفا نمیکنه اگه خیلی اعتقاد داری مثل مشاوره در نظر بگیر همه چیو خدا میدونه

واقعا اگه سید گفته زیاد اعتبار نکن منم چند وقت پیش قهر بودم یه فالگیر بم گفت خیانت می‌کنه و فرانسه ب ...

اره بابا به همه میگن خیانت میکنه 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید