2777
2789
عنوان

دختر که باشی

291 بازدید | 13 پست

بعضیا میگن دخترا چی‌ان هی گریه و هی بهونه‌گیری و هی جیغ و ببخشید میگن خنگن !! اما نمی‌دونن بدون همین جیغ و شلوغ‌کاریا و حتی شیرینی‌های دخترونه دنیای ما چقدر یکنواخت و بی‌مزه بود!

امشب کلیه‌درد بدی دارم و نمی‌تونم ون چیزایی که دلم می‌خوادو بگم و بنویسم. فقط می‌خوام بهتون بگم کثر فرشته‌های خدا دختر هستند. اصلاً دختر بودن خیلی خوبه دختر یعنی زیبایی ، ظرافت ، مهربونی! دختر یعنی شادی ، شیرین‌زبونی.

روزتون مبارک 💐 🌸 🌱 🏵️ 🌸 🌹

دختر که باشی همه‌ی نگاه‌ها به توعه ! 

دختر که باشی می‌تونی با یه لبخند ، یه کلمه اوضاع رو آروم کنی 

دختر که باشی ....‌...

دختر که باشی گیسوانت رود جاری‎ست

قلب درون سینه‎ات هم یک قناری‎ست

دختر که باشی دست تو یعنی نوازش

دختر که باشی شانه‌هایت استواری‎ست

دختر که باشی گاه می‎خندی و گاهی

آب و هوایِ چشمهات ابری بهاری‎ست

دختر نباشد خانه خیلی سوت و کور است

اصلأ ؤوجودش توی خونه اضطراری‎ست

دختر تمام سهمش از دنیا ، زمین ، عشق

دل بی‎قراری بی‎قراری بی‎قراری‎ست

دنیا بدون او سیاه و سرد و گنگ است

خانه بدون او پر از حس نداری‎ست

خالق برای زینت عرش آفریدش

دختر میان آفرینش شاهکاری‎ست

دختر پر از شور است شیرین‌ست دختر

دختر همیشه آن کسی که دوست داری‎ست

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
خیلی ممنون چشام اکلیلی شد🥺🌷

خواهش میکنم دوست عزیز. ایشالا همیشه شاد باشید ☺️ 

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم دوست عزیز. ایشالا همیشه شاد باشید ☺️ 

سلامت باشید ، همچنین🌷

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             

خیلی ممنون چشام اکلیلی شد🥺🌷

حالا یه چیزی بگم بخندی؟! امروز غروب ازت دلگیر شدم بخاطر اون تاپیکت !☺️😂😂 اما دختر خوبی هستی 🙏 

حالا یه چیزی بگم بخندی؟! امروز غروب ازت دلگیر شدم بخاطر اون تاپیکت !☺️😂😂 اما دختر خوبی هستی 🙏&nbs ...

من منظورم شما نبودین شما که لوگوی زن نذاشتین یا جنسیت زن نزدین

واقعیت اینه بعضی پسرا مرضین، انصافا بعضی آقایون سایت خیلی باشخصیت هستن😇🥲

من منظورم شما نبودین شما که لوگوی زن نذاشتین یا جنسیت زن نزدین  واقعیت اینه بعضی پسرا مرضین، ا ...

ممنونم !🙏 منم گفتم بخندی . آره قبول دارم بعضیا با اکانت زنونه میان که خیلی زشته!

یه بار با یه خانومه دو سه روز صحبت کردم یهو برگشت و به من گفت : خیلی گلی داداش گلم! اگه دختر بودم بهت شوهر می‌کردم ! 🤣🤣🤣 دیدم طرف پسره!🤣🤣

ممنونم !🙏 منم گفتم بخندی . آره قبول دارم بعضیا با اکانت زنونه میان که خیلی زشته! یه بار با یه خانو ...

وای چه سمی بود😂😂

قشنگه 🌹

خواهش می‌کنم 🙏 لطف دارید ، خب قشنگه مثل دخترای گل ایرانی . و البته پسرای ایرونی هم خیلی خوب هستن. حالا این وسط یه چندتا بد هم هستن

😻🥺🍁🤍🍂

مرسی هرچند معنی اون برگارو متوجه نشدم (البته به کسی نگیا ، راستش معنی هیچ‌کدومو نفهمیدم!😂😂)