2777
2789

یک نفر تو محیط کارم هست (همه خانمیم)، خیلی ازش متنفرم. خیلی زیاد. اینکه چرا و چی شده رو ولش کنین، قضیه مفصله. فقط بگید من چطور با این حس کنار بیام؟ هر روز باید ببینمش همه جا هم هست، تو کارهای گروهی، تو سرویس رفت و آمد، ... اصلا می بینمش، حرف میزنه، حتی چت میکنه، حالم ازش بهم میخوره. نمیدونم با این حس چیکار کنم. خودم دارم بیشتر اذیت میشم. اینطورم نیست دائم بهش فکر کنم ولی چون همیشه حضورش یه طوری حس میشه، فرصتی برای بیخیال شدن و فراموش کردنش پیش نمیاد.

اصلا ذهنتو درگیرش نکن دلتو صاف کن باهاش دنیا انقد کوتاه و پوچه ارزش نداره با تنفر سپریش کنی

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱

کتاب نیمه تاریک وجود رو بخون

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا ذهنتو درگیرش نکن دلتو صاف کن باهاش دنیا انقد کوتاه و پوچه ارزش نداره با تنفر سپریش کنی

آخه شما که نمیدونین..هر روز داره باهام‌ بدرفتاری می کنه، نه به صورت علنی که بقیه بفهمن. فقط یکبار علنی کرد. بقیه هم‌تغییر خاصی تو رفتارشون باهاش ندادن

آخه شما که نمیدونین..هر روز داره باهام‌ بدرفتاری می کنه، نه به صورت علنی که بقیه بفهمن. فقط یکبار عل ...

محلش نده یکم خودش میکشه کنار

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱
وای منم تجربه کردم با این تفاوت ک دونفر بودن و رئیس مون هم با اونا بودن عمدا بهم گیر میدادن توهین می ...

بعد چیکار کردین؟ البته مورد من‌ علنی نمیکنه، فقط اصلا نمیتونم‌ تحملش کنم، حتی حضورش هم اذیتم می کنه

فکر کن علنی مثلا همه نشسته بودن صندلیش جوری میچرخوند پشتش بمن باشه ...بلند میگفت بعضیا مشخصه خانوادش ...

اه اه چقدر مزخرف و رو اعصاب🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

نکته مفیدی که از این کتاب متوجه شدین که الان بهم کمک می کنه رو میگین؟ در حال حاضر فرصت مطالعه ندارم

ببین میگه هرچیزی که تو دیگران ما رو اذیت میکنه اون بخش تاریک وجود خودمونه که نتونیستم باهاش کنار بیایم و بپذیرمش  واسه همین وقتی توی دیگران میبینیم مثل یه سیم لخت بهمون میخوره و اتصالی میکنه 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بعد چیکار کردین؟ البته مورد من‌ علنی نمیکنه، فقط اصلا نمیتونم‌ تحملش کنم، حتی حضورش هم اذیتم می کنه

هیچی گاهی جواب میدادم اونم یا با اون یکی همدست میشد یا رئیس مون مینداخت بجونم ...‌در واقع جاسوس اون بود حمایتش میکرد بسیار بس حیا و پست دروغگو ی حرفه ای اصلا نمیدونی چکاره میکرد جالبه همه هم یا باهاش همدست بودن یا از ترس این و رئیس جرات حرف زدن نداشتن

ببین میگه هرچیزی که تو دیگران ما رو اذیت میکنه اون بخش تاریک وجود خودمونه که نتونیستم باهاش کنار بیا ...

اوهوم.. اما اگه اینطور باشه حالا به خودمم حس خوبی ندارم. مشکل دو تا شد😅

اه اه چقدر مزخرف و رو اعصاب🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

مزخرف?اصلا بی حیا و پست بهت بگم چه کارایی میکرد....این عتیقه مثلا از،اول دوست من بود تو خلوت خوب و تو جمع مدام تو در قالب شوخی توهین و تمسخر و تحقیر.....بعد رئیس عوض شد شروع کرد به جاسوسی براش منم بروش نمی اوردم بخاطر همین وقیح تر شد با یکی عین خودش درگير،شده بودم نمیخواستم با اینم دعوا کنم کار بجایی رسید ک دیگه خودش فهمید ک میدونم و از کاراش خبر دارم...‌دیگه علنی شد دشمنیش .....جالبه اون جوری رفتار میکرد انگار من اینکارو کردم نه اون....اون البته با حمایت رئیس مون انقدر وقیح بود