2777
2789
عنوان

عفونت بعد ختنه

98 بازدید | 11 پست

داداشمو ختنه کردیم الان دور روز گذشته درد داره و یکم عفونت دورشو گرفته و میگه نمیتونم ادرار کنم 

6سالشه 

دکترش هم چیزی درمورد قرص های عفونتی و اینا نگفت حالا کسی تجربه ای داره؟چرک خشک کن شروع کنیم بهش بدیم؟

🌚

ببرین دکتر بچه رو 

بیچاره 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگوو اجیی🥲

کوچولوعه خو 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

کمی زردی طبیعیه پسر منم بود بردم دکتر گفت عفونت نی

اجی پسر شما چجوری بود ؟

این یکم زرد و سفید دورشو گرفته 

زنگ زدیم به دکتر گفت جرم بشوریتش بعد سه روز خوب میشه حالا اون پماد و اینام که داده بزنیم 

🌚
خودسر نه ببرین دکتر من برای بچم یه سرم داد همون بار اول برای شست و شو یه پماد. هم داد فقط گفت اصل ...

اره اینم گف بعد از سه روز ببرین حموم و اینا با سرم شستشو بشورین یه باند هم بسته بهش گفت باندو درارین 

سه تا پماد هم داد گف روزی سه بار بزنین

🌚
اره اینم گف بعد از سه روز ببرین حموم و اینا با سرم شستشو بشورین یه باند هم بسته بهش گفت باندو درارین ...

اگر همه رو رعایت کردین و بازم دچار عفونت شده شاید طرف بد ختنه کرده

ببرین پیش یه دکتر دیگه