2777
2789
خیلی ها واقعا تحمل میکنن

من میدونم، مسئولین بی درد مملکت یا نمیدونند یا نمیخوان بدونند

شاید این هم راهی برای سرگرم کردن مردم تو مشکلات خودشون هست که بتونند به اختلاس هاشون برسن

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول کنید که خییییلی باید سطح درک به فرض مثال مثلامن اقا بالا باشه تا بعد از یک سال هوای تنوع به سرم ...

خب فکر میکنید کسی که فکر تنوع به سرش میزنه با همسر نمیزنه

پس این همه آمار خیانت وتجاوز از کجا اومده.

فقط خودمون را گول میزنیم.

می خواهیم سرپناهی به غیر از خونه پدری باشه وبعد به بهانه های مختلف اشتباهاتمون را توجیه کنیم که مثلا زن یا مرد به وظیفه ش درست عمل نکرده.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

خب فکر میکنید کسی که فکر تنوع به سرش میزنه با همسر نمیزنه پس این همه آمار خیانت وتجاوز از کجا اومده ...

عادت که بکنه و علاقه مند بشه نه اصلا

ولی تا عادت کنه ممکنه طول بکشه 

رک بگم بنده یکی دوسال اول برام خیییلی عادی بود 

🧔اقا هستم
درست میفرمایید  پس بازم معلومه که ماادما نادونیم نه دین خدا

بله ما نادونیم

ولی باید با ابتکار دانایان را بیدار کنیم .ساکت بودن  فایده ای نداره.

عادت که بکنه و علاقه مند بشه نه اصلا ولی تا عادت کنه ممکنه طول بکشه  رک بگم بنده یکی دوسال او ...

خب برای زنها اینجور مسائل اینقدر راحت نیست.

زنها خودشون را ملکه شوهرانشون میدونند وحتی دوست ندارند بعد از ازدواج شوهرشون حتی کوچکترین نگاهی به دختران وزنان داشته باشه، 

حالا از چنین روح لطیفی توقع دارید صبر کنه تا مرد عادت کنه.

مرد هم که عادت بکنه دیگه اون زن فراموش نمیکنه آزارهای شوهرش را وزندگی خیلی سرد میشه.

اعصاب و‌حوصله میخاد خواهر🤦😓

زنها فهمیدن دیگه باید اعصاب وحوصله به خرج بدن تا کلاه سرشون نره.

دقیقا  البته بعضیاشون

ما قدیمی ها که کوله را بستیم داریم میریم ولی جوانهای حالا حاصل عقده های ما ها هستند.

اینقدر به مشکلات بها داده نشد که جامعه شد، رل وپارتنر وکراش وازدواج سفید

کاش بیداری اصلی هر چه زودتر اتفاق بیفته، نه اینجوری خوبه نه اونجوری

تعادل و عدالت  و قوانین صحیح واجراش باعث میشه همه خوشبخت باشند.

الان همه چیز تو هرج ومرج رفته و هرکسی فکر میکنه کار خودش وراه خودش درسته.