2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید بچت با پدرش خیلی خوب باشه و دوسش داشته باشه ک مسلما همینطوره . شما میگی بخاطر بچم جدا نمیشم ولی ...

خب اگر جدا شم 

اول اینکه فقط یا پدر داره یا مادر 

همیشه هم بهش میگن بچه طلاق 

خب اگر جدا شم  اول اینکه فقط یا پدر داره یا مادر  همیشه هم بهش میگن بچه طلاق

ب عنوان ی مادر نه زن ب عنوان ی مادر چطور میتونی اینطور درباره بچت حرف بزنی ! 

یکم ب خودتون بیاید . 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
معمولا هم زن خوبه هم مرد  ولی درک نکردن طرف مقابل میتونه باعث بشه ادم بد بشه و البته شرایط بی ...

هیچکس در واقع بد نیست.

تفاهم داشتن مهمه

، بالاخره یک نفر دیگه ممکنه بتونه اون شخص را به راه بیاره

.

ازدواج وطلاق باید به راحتی آب خوردن باشه تا از اسمش مردم تنشون نلرزه

اگر سالانه صیغه ازدواج از نو خونده میشد هم مردها وهم زنها برای استحکام زندگی تلاش بیشتری میکردند

، نه اینکه با یک بله مالک جسم وروح یک بدبخت بشن و بعد آزار برسونند .چون میدونند که راه پس وپیش نداره

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

زیر پوستی تعریف از خانوما بودااا😶

خب نی نی سایت بیشتر خانومانه هست  

تازه آمار زنهای با گذشت بیشتر از مردهای با گذشت هست.

بعدش هم دقت کنیم میبینیم در اصل بیشتر فشارهای روحی روانی رو دوش زنها ومادرهاست.

واقعا که در نظام طبیعت ضعیف پایمال است.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

هیچکس در واقع بد نیست. تفاهم داشتن مهمه ، بالاخره یک نفر دیگه ممکنه بتونه اون شخص را به راه بیاره ...

با تمااام حرفاتون کاملا موافقم الا اون یک سال صیغه

میدونید بعضی وقتا همینکه بدونی اون برای همیشه مال تو هست خیلی قلبت اروم میگیره و برای اهداف بلند مدت بیشتر تلاش میکنی

چون میدونید که بهترین زوجها هم کم و بیش تنش تو زندگیشون دارن 

مخخخصوصا با مشکلات مالی و اقتصادی تو ایران

🧔اقا هستم
خب نی نی سایت بیشتر خانومانه هست     تازه آمار زنهای با گذشت بیشتر از مردهای با گذشت ه ...

کاملا درست میفرمایید نقش زن تو خانواده بلا شک خیییلی مهمه 

ولی اگه مردرفتار و کردار و اخلاق و خروجی درستی نداشته باشه از دست زن هیچ کاری بر نمیاد و خونواده نمیتونه موفق باشه

🧔اقا هستم
با تمااام حرفاتون کاملا موافقم الا اون یک سال صیغه میدونید بعضی وقتا همینکه بدونی اون برای همیشه ما ...

خب اگر خوب باشن باهم اون صیغه یکساله  دوباره تمدید میشه.

حداقل اینجوری کسی به اجبار زندگی نمیکنه واجازه انتخاب دوباره بهش داده میشه.

چرا باید از چیزی که لذت نمیبره به صورت دایم استفاده کنه.

خب اگر خوب باشن باهم اون صیغه یکساله  دوباره تمدید میشه. حداقل اینجوری کسی به اجبار زندگی نمیک ...

والا هر چی فکر میکنم نمیتونم بگم بده یا خوبه ولی مطمعنم خدا صلاح نمیدیده که اونو تو اولویت گذاشته

🧔اقا هستم
کاملا درست میفرمایید نقش زن تو خانواده بلا شک خیییلی مهمه  ولی اگه مردرفتار و کردار و اخلاق و ...

خب دیدید که باید روی قانون ازدواج وطلاق تجدید نظر بشه.

بله ظاهر قضیه از دیدگاه دیگران خیلی قشنگه که ببینیم زن وشوهری سالها با هم زندگی می کنند وای باید مامور اجرایی هم باشه ببینه آیا واقعا خوشبخت هستند یا تحمل می کنند.

خب دیدید که باید روی قانون ازدواج وطلاق تجدید نظر بشه. بله ظاهر قضیه از دیدگاه دیگران خیلی قشنگه ...

قبول کنید که خییییلی باید سطح درک به فرض مثال مثلامن اقا بالا باشه تا بعد از یک سال هوای تنوع به سرم نزنه و همسرمو رها نکنم خییییلی سخته 

🧔اقا هستم
والا هر چی فکر میکنم نمیتونم بگم بده یا خوبه ولی مطمعنم خدا صلاح نمیدیده که اونو تو اولویت گذاشته

خدا طلاق را گذاشته

ولی آدم ها کاری کردند که وجهه طلاق بد شده.

اگر کشور سازمانهای معتبر برای سلامت خانواده ها وفرزندان داشت اینقدر مردم از ازدواج فاصله نمیگرفتند.

چرا هنوز که هنوزه فرزند طلاق بودن بد جا افتاده.

میدونید چرا

چون بعد از طلاق اگر زن ومرد حمایت کننده های درست وحسابی نداشته باشند شرایط برای بچه ها خیلی بدتر میشه.

زن ومردها هم انتخاب می کنند که آیا ریسک کنند یا نه