2777
2789

هر نفر ۵۰۰تا صلوات 

هر ۱۰۰تاش ۷ دقیقه ام طول بکشه کل ۵۰۰تا تقریبا نیم ساعت میشه عوضش اگه جمعی تصمیم بگیریم همه داخل یه روز فردا که ولادته انجام بدیم یه ختم عظیم تو روز مبارکی میشه 

نیتمونم به نظرم این باشه ۵۰۰تا صلوات از ختم ۱۲۴هزار تا رو میفرستم و ثوابش رو هدیه میکنم به حضرت معصومه س تا ان شااله هم به ......برسم 

هم خودم و بقیه افراد شرکت کننده داخل ختم انشااله عاقبت به خیر بشیم 

داخل نقطه چین حاجت خودتون بگین 

عاقبت به خیری هم نیت مشترک هممون باشه

شروع کنین خواهرا بسم‌الله هر کسی اعلام حضور کنه خواهری دوستی کسی ام اگه میشناسین دوس داره شرکت بدین تا امشب ۲۴۸ نفر کامل بشه فردا هر نفر امید خدا ۵۰۰تا می‌فرستیم 

نیت هم درست بگید عین جمله به هر کسم سپردین شرکت کنه شمارشش داخل لیست بیارین و بهش بگین نیت رو چطوری بگه تا همه هماهنگ باشیم امید خدا حاجت روا بشیم 

بخوایم پول بدیم به نائب هزینه اش زیاده اینجوری هم ختم دسته جمعی میشه هم روز مبارکه هم به جز عاقبت به خیری هر کی حاجت خودشم میگه لطفا اگه دوس دارید همکاری کنین ۲۴۸ نفر امشب جمع بشه

من هستم تا پایان فردا؟

دانشجو و پشت کنکوری 👀📚  من ادم انتقاد پذیری هستم اما به این معنا نیست که شما به اسم انتقاد به من توهینن کنی پس ادب خودت رو به شدت رعایت کن دوست من بالاخره می‌رسیم به اونجایی که صائب میگه، آرامش است آخرِ اضطراب‌ها.. 🌱🧡️  اگر کار میکنی اگر مطالعه میکنی اگر ورزش میکنی اگر از خانوادت حمایت میکنی اگر تلاش میکنی به بهترین خودت تبدیل بشی اگر کاری ازت برمیاد و برای بقیه انجام میدی و اگر کسی تاحالا ازت تشکر نکرده! من ازت تشکر میکنم که دنیارو به جای بهتری تبدیل میکنی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@زهراگله     @گمشده8804     @sbmimi     @nazroz20   &nb ...

منم هستم 

خواهرا برام دعا کنید دوشنبه توی دادگاه آشتی کنیم باهمسرم شما در حقم دعا کنید اجابت میشه 

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱
عزیزم یعنی شما با دوستات ۶ نفر میشید ؟ هر نفر چند تا کمتر از ۵۰۰ نباشه بهتره تا زودتر افراد جمع بشع

عزیزم دوستان رو تگ کردم که اگر خودشون مایل بودن سهمشون رو اعلام کنن🙏❤️

حاجت روا بشی ان شاالله 

narnia_18 هستم تعلیق شدم😂💔

منم بنویسید انشاللهبه نیت حاجت روایی همه دوستان وخانوادم

حاجت قلبیتون هر کدوم تو دل خودتون میتونین نگه دارین نگیدم حاجتتون ایراد نداره اسم واقعی ام نگید ایراد نداره فقط نیت این باشه

این تعداد که می‌فرستم مربوط به ختم ۱۲۴هزارتاس و ثوابش رو هدیه میکنم به حضرت معصومه

ان شالله به حاجت......برسم(حاجت قلبی خودتون)

و ان شااله هم من هم بقیه افراد شرکت کننده در ختم ۱۲۴هزار صلوات امروز یعنی روز ولادت حضرت معصومه عاقبت به خیر بشیم