2777
2789
عنوان

کیا از بچه ها متنفرن؟

185 بازدید | 18 پست

از بچه های ۴ ساله اینا که لوس بازی درمیارن الکی گریه میکنن!

اه اه انقد بدم میاد.نه مثل زمان قدیم که بچه رو کبود میکردن نه مثل الان ک ب بچه از گل نازک تر نمیگن

بنظر من گاهی باید جوری ک آسیب نرسه ولی دردش بگیره بچه رو کتک زد ادب بشه! وقتی نزنیش لوووووس و پرتوقع و حال ب هم زن میشه و بعدا تو جامعه بشدت سرشکسته میشه!

مثلا ی بچه ای دیدم الکی میزد زیر گریه بعد ازش میپرسیدی چیشده هی جیغ میزد فلانی جای من نشسته سر سفره😕😑

آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومن خدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون

بعضی بچه ها خوبن بعضیا لووووس و پرتوقعن کاری ک با ی کتک حل میشه هی میبرن روان شناس آخرشم جواب نمیگیرن.

بابا ی پس گردنی بزن ادم میشه بقیه رو هم با گریه آزار نمیده اه

آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومن خدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این بچه ها ک مامانشونو میزنن که دیگه آخرشه من باشم محکم کتک میزنم میندازم تو اتاق درو میبندم.

بچه ها الان وحشی شدن نه احترام ب بزرگتر بلدن نه حرمت!به بزرگتر فحش میدن مامان باباش قربونش میرن زمان قدیم بود کتک رو شاخشبود تا از مثلا عموش معذرت نخاس تنبیهش میکردن

من دختر ۱۰._۱۱ساله میشناسم سر اینکه یکی جاش نشسته یه ربع عر میزنه

عر میزنه ها گریه نه عر به معنای واقعی ...

باصدای بلند گریه میکنه

ینی حالم ازش به هم میخوره

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب
خواهشا هیچوقت با این سطح از عدم آشنایی با دنیای کودکان و نداشتن صبر و حوصله بچه دار نشید و مسئولیت ه ...

میدونستم الان اینو میگن اتفاقا صبرم خوبه ولی دربرابر هرچیزی نباید صبر کرد همین تیتیش بازیارو دراوردن تقی ب توقی بچه سرشکسته میشه خودکشی میکنه یا میگه طلاق اینا همش ریشه در لوس پروری و پرتوقع بار اوردن فرزند داره.

بچه رو باید کتک زد البته بچه ای ک بد باشه خوبا رو باید تشویق کرد

۴ساله که خوبه حداقل میگی بچس ۹-۱۰ساله های لوس و حسود رو کجای دلمون بزاریم

اون سن لوس ندیدم بیشتر کوچیک دیدم هی عر میزنن اه حال ادم بهم میخوره بعد مامانش لبخند میزنه و هرکار بچه میگه اطاعت میکنه !این تربیته؟بچه اینجوری بی تربیت میشه ک تربیت نمیشه....

میدونستم الان اینو میگن اتفاقا صبرم خوبه ولی دربرابر هرچیزی نباید صبر کرد همین تیتیش بازیارو دراوردن ...

ولی من هنوز رو حرفم هستم

لطفا با این دیدگاه هیچوقت مسئولیت هیچ کودکی رو قبول نکن

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
ولی من هنوز رو حرفم هستم لطفا با این دیدگاه هیچوقت مسئولیت هیچ کودکی رو قبول نکن

اتفاقا دیدگاه من درسته بچه ای ک زیر دست من بار بیاد خیلی مسئولیت پذیر و صبور و موفق بار میاد برعکس بچه های لوس و نچسب و بی تربیت امروزی.

شما نسل گذشته رو با نسل امروزی مقایسه کن:)

تربیت از روی ترس نتیجه ش میشه یه بچه عقده ای

بچه رو باید غرق در محبت کرد ولی هر وقت کار بدی کرد باهاش قهر کوتاه مدت کرد 

همچین بچه ای حاضر نیست به هیچ قیمتی اون محبت رو از دست بده

یا رفیق