2777
2789

گفتم امروز بخاطر روز دختر ببرمشون جایی، ولی شوهرم محبت واحترام که بلد نیس هیچ عمدا هم اذیت میکنه هرچقد خاستم ببرتشون حداقل شهربازی نبرد خودش رفت پیش دوستاش شب نشینی، منم خیلی دلم شکسته بود فقط اومدم نشستم تو مسجد، بچه ها غریبم نو این شهر، خیلی دلم گرفته 😔😔

دلم💔یجوریه،، ولی پُراز صبوریه..... 🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهممت🥺🥺🥺 مشابه همین برا منم پیش اومد🥲

نمیتونی خودت ببری شون جایی؟

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

چون دختر هستن این طوری میکنه یا از چیزی ناراحته؟

نه همیشه همینجوره، محبت نمیکنه فقط واسه غریبه ها خوبه، ولی برا دخترا خودش نه،، 

نمیشد س تایی برین؟

گلم شوهرت ک اونه نزار بچهات اسیب ببینن 

کنار بیا باهاش و بچهای افسرده تحویل جامعه نده 

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
میفهممت🥺🥺🥺 مشابه همین برا منم پیش اومد🥲 نمیتونی خودت ببری شون جایی؟

عزیزم،  فقط مسجد نزدیکم بود خیلی دلمم گرفته بود اومدم اینجا، 

دیره خیلی نمیزاره بریم

حالا میرفتین پارک 

کافه 

اصن بستنی فروشی 

چندسالشونه؟

نفری ی چیز کوچیکم بهشون میدادی 

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
برا دل خیانت دیده منم دعاکن مادر دل شکسته😭😭😭😭😭😭😭 برات صلوات فرستادم عزیزم 

با دل شکستم وچشم اشک بارم دعا میکنم دلت شاد بشه زندگیت رو به خوبی پیش بره الهی امین

با دل شکستم وچشم اشک بارم دعا میکنم دلت شاد بشه زندگیت رو به خوبی پیش بره الهی امین

برات دعا میکنم عزیزم انشالله بهترین ها نصیبتون بشه

برای منم دعا کن به خواستم برسم

یه صلوات  🤍
عزیزم،  فقط مسجد نزدیکم بود خیلی دلمم گرفته بود اومدم اینجا،

بچه ها کجان الان؟

چند سالشون؟

میبردیشون پارک خودت

من نوزاد دارم نمیتونستم

فقط مامان جونش اینا جایی جشن دعوت بودن، دادم با اونا بره.

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶