2777
2789

سلام خانوما یه رنگساژ سرد میخوام برا موهام دیگه لایت هام زرد شدن میخوام ی رنگ خوب بزارم شما بگید چی بزارم؟ 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
دودی 9 با به ذره خیلی کم شرابی ( خیلی کم)

مرسی عزیزم 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رنگکارم

دودی نه رو پایه ای که زردیش زیاده به سمت سبز شدن و چرکی میره

نسکافه هشت با هایلیفت خاکستری هشت و یه بند شرابی قاطی کن

اگر خیلی تناژ سردی بخوای سبز میشه تو این پایه

Hair.mehri@ممنون میشم پیجم رو حمایت کنید ،سوالات حوضه زیباییتون رو صادقانه حواب میدم 
من رنگکارم دودی نه رو پایه ای که زردیش زیاده به سمت سبز شدن و چرکی میره نسکافه هشت با هایلیفت خاکس ...

مرسی عزیزم از راهنماییت آره دیگه زرد شده باشه امتحان میکنم حتما

میشه مرواریدی دودی😁😂 خب دارم میگم مرواریدی و دودی دیگه تو اینترنت سرچ کن مرواریدی دودی عکسش میاد ...

پایه موهات چند هستش؟ هرچی پایه موهات هستش بزن یا یک پایه بالاتر یا پایین تر بزن

عکس فرستادم ولی یکمی روشنتره از عکس

این پایه موهاته؟

اینجا خوب واضح نیست ولی فکر کنم ۸.۵ باشه

زردی داره

خود مرواریدی هم میتونه تا حدی زردی رو خنثی کنه

اندازه یک نخود توی ترکیب دودی مرواریدی رنگ بنفش بریز،زیادی نریزیا 

ترکیب رنگتم اینطوری باشه که مرواریدی بیشتر از دودی باشه

همچنان امیدوار

عکس فرستادم ولی یکمی روشنتره از عکس

اگر از عکس روشن تر هستش یعنی تقریبا نه هستش دستت باز هستش مرواریدی ۱۲ بگیر با دودی روشن 

کلا هر رنگ روشنی که بخوای میتونی بذاری

رنگ نقره ای هم خیلی خوبه

همچنان امیدوار

این پایه موهاته؟ اینجا خوب واضح نیست ولی فکر کنم ۸.۵ باشه زردی داره خود مرواریدی هم میتونه تا حدی ...

یه رنگ مویی هس بدون دکلره قهوه ای خوشرنگ نمیدونی چ رنگایی ترکیب کنم موهام مشکیه

مامانم اسمانی شد خیلی دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت اگه دوست داشتی براش فاتحه بخون دوست خوبم