2777
2789

سخته خیلی .... من شوهرم با داداشم نمی‌سازن.یه مادر دارم پدرمم فوت شده .هر. و مقصرن هم شوهرم هم داداشم ...

منم این وسط موندم یه بچه دارم نمیتونم آواره ش کنم بارها رفتم قهر واسه جدایی که پیش خانوادم باشم احساس مسولیت میکنم .... بچه بزرگم .دیدم دخترم آواره شده برگشتم سر خونه زندگیم حالا داداشم باهام حرف نمی‌زنه زنگ میزنم قطع می‌کنه 

کیا مشکل منو دارن؟ چیکار میکنین ؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی ازدواج میکنی قبلش باید خانواده ات طلاق بدی

نه اینکه بخاطر خانواده ات زندگی که تشکیل دادی به خطر بندازی

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚
من شوهرم با خانواده خودش رابطه نداره

دست راستت روسرمن  

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

همسرم ی ساله با مادرم قهرن هر دو مقصرن 

خودم و همسرم ۱۲ ساله با همه برادرام قهریم مقصر برادرامن .

هیچ مشکلی هم نداریم زندگیمونو میکنیم 

برامم مهم نیس 

راستی منم ی ساله با کل خانواده همسرم کاتم مقصر هر دو طرفیم .

همسرمم مشکلی نداره راحته 

هدف درامد 800 میلیون در ماه                                                                                

شوهرم م مقصره .اما من میگم چی میشه داداشم قبولش کنه به خاطر من به خاطر بچم .میگه جدا شو منم قبول کرد ...

خب بی مطقیش همینه میفهمه  تو بخاطردخترداری میسوزی اون بایددرکت کنه

هرچه دادم به اوحلالش باد