سخته خیلی .... من شوهرم با داداشم نمیسازن.یه مادر دارم پدرمم فوت شده .هر. و مقصرن هم شوهرم هم داداشم ...
منم این وسط موندم یه بچه دارم نمیتونم آواره ش کنم بارها رفتم قهر واسه جدایی که پیش خانوادم باشم احساس مسولیت میکنم .... بچه بزرگم .دیدم دخترم آواره شده برگشتم سر خونه زندگیم حالا داداشم باهام حرف نمیزنه زنگ میزنم قطع میکنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه اینکه بخاطر خانواده ات زندگی که تشکیل دادی به خطر بندازی
🧘🏻♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏. نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼♀️1 به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️