2777
2789
عنوان

ماجرای خواستگاری رفتن من

| مشاهده متن کامل بحث + 3586 بازدید | 84 پست
اقا هیچی انگار مادر دختر خانومه دوست عمه من بود و تو رودروایستی گیر کرده بود گفته بود بیاین حالا ماه ...

قد دختره چند بود ؟پولداری ؟

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد دیدم دختر هم سنش پایین هم اینکه خیلی قد بلند و هیکلی بعد یه جور وحشتناکی هم نگام میکرد.من از این نگاه ها خیلی دیده بودم میشناختم این نگاه هیچی سرمو انداختم پایین 

بعد دیدم دختر هم سنش پایین هم اینکه خیلی قد بلند و هیکلی بعد یه جور وحشتناکی هم نگام میکرد.من از این ...

اذیت نمیشی قد دختره بلنده ؟

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

اکثر اونایی که قد کوتاه دارن همسر قد بلند میخوان

اره منم ۱۵۵دوس دارم شوهرم ۱۹۰به بالا باشه پولدارم باشه خوش قبافه هم باشه 

والا تو جامعه که من میرم بیرون با اینکه قدم ۱۵۵ ه ...هستن آقایونی که از منم کوتاه ترن حتی  و اص ...

منم ۱۶۹ ام اکثر مردای فامیل یا هم قدمن یا ی خورده بلند ترن

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)

بعد گفتن برین تو اتاق حرفاتونو بزنین رفتیم اتاق ته یه راهرو بود همین که رسیدیم اتاق چشمتون روز بد نبینه دربست دستاشو انداخت دور گلوم داشت خفم میکرد میگفت تو چطور بخودت اجازه دادی اومدی خواستگاریم و من تنها چیزی که تونستم بگم فقط گفتم عمه و بعد گفت میری پشت سرتم نگاه نمیکنی بخدا خیلی ترسیدم من دیگه عمرا سراغ دختر قد بلند برم