من کنکور دارم امتحانام شروع شده همش از اول عید سرما میخورم الانم سرماخوردم فقططط آبریزش بینی دارم هی قرص میخورم گیج میشم حتی یک صفحه هم نمیتونم بخونم توروخدا بگین چیکار کنم تا شب ابریزشم تموم بشه.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چون خودمم اولای اردیبهشت سرما خوردم دقیقا بعد از کنکورمون،
رفتید پیش پزشک؟
دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱
دو دفعه رفتم آخه دو هفته ی پیش ویروس گرفتم خوب شدم من کلا یک هفته سالم بودم همون قرصو شربتایی ک سری ...
مجدد برید و سرم بزنید
اینجوری حداقل ۳ روز کامل استراحت میکنید و نمیتونید مطالعه کنید ولی در عوض از باقی تایمتون استفاده میکنید.
امیدوارم بهبود پیدا کنید🌱
دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱