2777
2789
عنوان

بحث ودعوای قومیتی🙁

106 بازدید | 13 پست

تاکی میخاید همش دعوا کنید بزنید تو سرو کله ی هم ؟

همشم میخاید همو بکوبید و ادعای برتری کنید 

این برتری قوم و قبیله ای کی منقرض میشه؟خودتون هیچی از خودتون برای ارائه ندارید گیر دادید به قوم و قبیله 

فلوشیپ رلیشنشیپ از دانشگاه کمبریج انگلستان😏

👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا هدف پشتشه و الا همه ی ایران سرای من است و این حرف حرفه همه ی کساییه که عاشق ایرانن

من از هر شهر و قومیتی رفیق دارم و براهم جون میدیم 

یاد اعراب جاهلیت افتادم

اونا دیگه به جایی رسیده بودن که میگفتن قبرهای ما زیادتر از قبرهای شماست

سوره مبارکه تکاثر آیه ۲

حَتَّىٰ زُرۡتُمُ ٱلۡمَقَابِرَ

تا آنجا که به دیدار قبرها رفتید (و قبور مردگان خود را برشمردید و به آن افتخار کردید)!

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
ملتی که متحد نباشه به هیچ جا نمیرسه

متاسفانه اینجا هیچ وقت درست نمیشه:) چون نمیتونن به عقاید و نظرات هم احترام بذارن و سرشون تو زندگی خودشون باشه .

تا وقتی زندگی و راه و روش من به کسی آسیب نمیزنه و آثار بدی رو زندگیش نداره ، چرا باید توهین بشنوم؟ قضاوت بشم و.....

بیخیال اینا درست بشو نیستن .

narnia_18 هستم تعلیق شدم😂💔

متاسفانه اینجا هیچ وقت درست نمیشه:) چون نمیتونن به عقاید و نظرات هم احترام بذارن و سرشون تو زندگی خو ...

من تو دانشگاه شهر دیگه درس میخونم و متاسفانه یک سری هنوز این رفتارو ادامه میدن باعث شده همه نظرشون به شهری ک زندگی میکنیم بد شه به دوستم گفتم وای توروخدا فکر نکنیا هممون اینطوریم گفت نه اتفاقا هرموقع بخام این فکرو کنم تورویادم میاد که فرق میکنی با اینا