2777
2789
عنوان

بارداری با قرص اورژانسی

191 بازدید | 26 پست

سلام خانوما مامانا

من روز سیزدهم سیکلم قرص اورژانسی خوردم و الان ۴ روز از پریودم گذشته و بی بی چک زدم مثبت بود ممکنه با قرص اورژانسی کسی باردار بشه؟ من و همسرم تو شوکیم، یه دختر دارم، دو ماه پیش سقط به دلیل تشکلیل نشدن قلب داشتم و قرار بود دو ماه بعد اقدام کنیم ولی یهویی شد

شما تجربه ای داشتین؟ 

خدایا مصلحتت رو شکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مبارکه دیگه الان مشکل کجاست؟

یکی از خانمای نی نی سایت گفتن باقرص اورژانسی باردارشده الان هشت ماهه بارداره

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
نه اون بخاطر سقطی که داشتی هرمون بارداری توخونت بودقرص عقب جلومیندازه

آخه حدود ۳ ماه از سقطم گذشته یعنی هنوز تو خونم هست!!!

چند وثت بعدش یعنی اثرش میره!

خدایا مصلحتت رو شکر
خدا سوپرایزت کردهههه🥰برامنم دعاکن این ماه اقدام نکردم ولی سوپرایز شم

واقعا؟ نمیدونم از دیروز تو شوکیم عمیییق😂😂😂

قرار بود دو ماه بعد اقدام کنیم ترحیحا جنس پسر، چون یدونه دختر داریم، یهویی شد ایشالله توام خبر بارداریتو زودتر بزاری😍😍😍

خدایا مصلحتت رو شکر
خب مبارکه دیگه الان مشکل کجاست؟ یکی از خانمای نی نی سایت گفتن باقرص اورژانسی باردارشده الان هشت ماه ...

مشکل که نه، ولی قرار بود دوماه بعد اقدام کنیم ترجیحا پسر میخواستیم، چون یه دختر دارم، همسرم آزمایش اسپرموگرام داد و جهشش برای پسر دارشدن پایین بود قرار بود بره دکتر و دارو بده بعد اقدام کنیم ولی یهویی شد آمادگیشو نداشتیم برای همین

خدایا مصلحتت رو شکر
مشکل که نه، ولی قرار بود دوماه بعد اقدام کنیم ترجیحا پسر میخواستیم، چون یه دختر دارم، همسرم آزمایش ا ...

آهان ،ان شاالله اگه باردارشده باشی اینبار یه پسر سالم و صالح باشن

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
من شنیدم این قرصا و ضدبارداری هارو  بی اثر کردت چون جمعیت داره رو به پیری میره

نه عزیزم دروغِ 

من چندین سالِ که این حرف رو شنیدم ولی الکیِ چون خود من پیشگیریام با قرص ال دی بوده همش

واقعا؟ نمیدونم از دیروز تو شوکیم عمیییق😂😂😂 قرار بود دو ماه بعد اقدام کنیم ترحیحا جنس پسر، چون ید ...

انشاءالله که خیره عزیزجان

هرچه از دوست رسد نیکوست

آزمایش بتا دادی؟

اللهم بارک لمولانا صاحب العصر و الزمان💚🌱