یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سرویس چینی دارم ی ظرف میخوام برا مهمان های درجه ۲ و دم دستی تر باشه اما مدل خاص و قیمت آنچنانی نمیخوام که خیلی بشه نمیدونم ارکوپال بخرم چی بگیرم طرح های خاص
ما یخچال دوو داریم هوم بار هستش منم هنوز باز نکردمش نمیدونم کاراییش چطوره
ولی سی و دو فوت کافیه الان دیگه مثل ده سال پیش نیست که تا خرتناق وسیله تو یخچال کوپا کنی الان همه چیز تازه تازه خریداری میشه برای همین اندازش خوبه
«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
ارکوپال هم خریدید ؟طرحش رو میشه بفرستید سرویس چینی دارم ی ظرف میخوام برا مهمان های درجه ۲ و د ...
ارکوپال ساده بگیر که دلتو نزنه
طرح های خاص فقط برای مدت کوتاهی خاص خستن بعد از چشم میفتن
«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
چینی هام لب طلایی و طرح مات دارن میخواستم اینا طرح دار باشن یکم
هرجور میلته به نظرم ساده بهتره اخه الان کسی طرح دار نمیگیره
راستی یادم رفت عروس خانم مبارکت باشه ایشالاه به دل خوش وسایلتو استفاده کنی❤️