2777
2789
عنوان

قطع نخاع نوزاد ۵ ماهه گلستانی

322 بازدید | 22 پست

🔴قطع نخاع نوزاد ۵ ماهه گلستانی بر اثر شکستن قلنج! 

پزشک متخصص اطفال:کودک ۵ ماهه کاملاً سالم بود و از ناحیه دست و پا مشکل نداشت تا زمانی که چند روز پیش عمه نوزاد کودک را بغل می‌کند و قُلنج کودک را می‌شِکَنَد.

متأسفانه شکستن قُلنج باعث قطع نخاع این نوزاد شده بطوری که دیگر قادر به حرکت از ناحیه دست و پا نیست و فعلاً در تخت عملِ جراحی است.

با این حال، بعید به نظر می‌رسد که دیگر بهبود پیدا کند. متخصصان پزشکی بارها هشدار داده‌اند که شکستن قُلنج می‌تواند عواقب جبران‌ناپذیری به همراه داشته باشد، از جمله آسیب به اعصاب، رگ‌ها و حتی مرگ./رکنا

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انقدر  من دیشب بخاطر این حرص خوردم 😤😤

آره بنده خدا 🤕

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند

مگه بچه پنج ماهه قلنچ داره؟؟!!! 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
خوب میشه

فکر نکنم 

قطع نخاعه

😦😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳

خاک تووو سرشششششش بریزن

خدا لعنتش کنه 

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!