2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان و دایی های منم چپ دستن بابایزرگم راست دسو بوده ربطی نداره بستگی داره کدوم نیمکره مغز لهتر کار کنه

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

مامان و دایی های منم چپ دستن بابایزرگم راست دسو بوده ربطی نداره بستگی داره کدوم نیمکره مغز لهتر کار ...

شوهرم میگه نوه هام مثل من چپ دست میشن میگم من بانوهات چیکاردارم

من و داداشم چپ دست هستیم ولی پدر و مادرم دست راست 

مامان بزرگ و عموم و پسرعمو و ....کلی دست چپ داریم هم سمت مادری هم پدری 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

من

من و داداشمم چپ دستیم و از بابابزرگ پدریم اینو ارث گرفتیم ولی خواهرم راست دسته، مامان بابامم راست دستن

حالا شاید شمام نوه اتون چپ دست بشه😁

حالا پسر من هم چپ دسته هم پا چپ😁همیشه توپ و با پا چپ میندازه مثل خودم اصلا نمیتونه از پا راست استفاده کنه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤