2821
2789
عنوان

کم رویی😪

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 27 پست
وا چقد حساس🥲

خب برام پیش اومده دو سن 12سیزده سالگی جلو یه شخصی از بدی یه ویژگی صحبت میکردم بعد فهمیدم پدر ط ف همین مشکلو داره.😶

البته اینجور سوتیام کم نبودن زیاد یادم نیس😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب برام پیش اومده دو سن 12سیزده سالگی جلو یه شخصی از بدی یه ویژگی صحبت میکردم بعد فهمیدم پدر ط ف همی ...

😂😂😂

بنظر من هدف برای خودت تعیین کن 

این که بخوای همه دوست داشته باشن و همه رو راضی نگه داری اشتباه محضه

به زندگیت برس این چیزا خیلی کوچیکه که اهمیت بدی

😂😂😂 بنظر من هدف برای خودت تعیین کن  این که بخوای همه دوست داشته باشن و همه رو راضی نگه دار ...

نه اینکه بخوام همه راضی باشن نمیخوام کسیو ناراحت کنم🫣😪😂

😂😂😂 بنظر من هدف برای خودت تعیین کن  این که بخوای همه دوست داشته باشن و همه رو راضی نگه دار ...

خب بازم اگه حرفی که میزنم باعث رنجش کسی که دوسش دارم بشه چطور؟ 😐

اخلاق من با خلاق اطرافیانم متفاوته علایقمون متفاوته چیزی که از نظر من بده از نظر اونا ممکنه خوب باشه و برعکس با این وجود از همین آدما و زندگیشون اطلاع چندانی ندارم نمیدونم واقعا این حرف من باعث ناراحت شدنشون میشه یا نه واینکه حتی شده مثلاااا اونا بگن فلانیو ببین موهاشو صورتی کرده آخه اینم کاره فلانی کرده و این کارو آدم درست نمیکنه و...  بعد منم دوس داشته باشم موهامو صورتی رنگ کنم😂😪😪😪😪😐

[QUOTE=338394148]بیا الان این سوالو پرسیدی حس کردم یکی هستی که تو دنیای واقعی منو میشناسی میخوای ببی ...

یه ذره از تاپیکاتو خوندم دیدم مورد مشابه تو فامیل نداریم فهمیدم نمیشناسی😂🖐🏻