2777
2789

کمکم میکنن؟ یعنی اینکه بهم راهکار بدن 

راستش من کمی بی‌حجاب و نمازم نمیخونم قبلا اینجوری نبودم ولی الان دوست دارم مثل قبل نمازخون و با حجاب بشم میخوام بدونم از یه حاج آقا که شماره شو دارم  بخوام راهکار بهم بدن بد نیست کمکم میکنن؟ 

نگین خودت میتونی کمک خودت بکنی بخدا نمیتونم جلوی نفس خودمو بگیرم هي گول میخورم  و باز نماز و حجاب رو زمین میزارم ولی دلم نمیخواد اینکارو بکنم 

پرسید به خودت افتخار میکنی؟! گفتم: خیلی زیاد.. گفت: چرا؟ گفتم: هیچکس نمیدونه من چند بار خودم رو از اول بازسازی کردم تا امروز اینی باشم که هستم، قوی، مستقل، کسی که یاد گرفته هر جایی احساساتشو خرج نکنه و هر چقدرم زمین خورد خودش تنهایی بلند شه.

آره عزیزم بهشون پیام بده یا برو مسجد و امامزاده محل از امام جماعت کمک بگیر عزیزم خدا کمکت می‌کنه ان شاالله 🥰🥰🥰

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به این فکر کن که شاید فردا نباشی

به مرگ و اون دنیا فکر کن

برنامه زندگی پس از زندگیو ببین

این کمک من به تو

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

اره کمک میکنن

سعی کن بیشتر مسجد روضه مراسمای مذهبی بری خیلی موثره

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
وقتی خودت به دلت نیس چه کمکی میخوای و در ضمن این نماز خوندن ارزشی نداری که تو دلت با خدا نباشه

نه نه بخدا اینجوری نیست دلم میخواد نماز خون بشم ولی هي حرف اطرافیان بهم تاثیر میزاره بعد بازم میزارم زمین 

پرسید به خودت افتخار میکنی؟! گفتم: خیلی زیاد.. گفت: چرا؟ گفتم: هیچکس نمیدونه من چند بار خودم رو از اول بازسازی کردم تا امروز اینی باشم که هستم، قوی، مستقل، کسی که یاد گرفته هر جایی احساساتشو خرج نکنه و هر چقدرم زمین خورد خودش تنهایی بلند شه.
به این فکر کن که شاید فردا نباشی به مرگ و اون دنیا فکر کن برنامه زندگی پس از زندگیو ببین این ک ...

اون برنامه رو کدوم شبکه پخش میکنه

چرا مسخره‌ت کنیم آره بپرس عزیزم  ولی بنظرم برو مسجد و از حاج آقای محلتون بپرس هم جو مسجدو میب ...

خودمم بسیجیم  همین مسجد رفتنام به دلم انداخته بازم مثل گذشته بشم 

خب پس باید با فوایدش اشنا بشی دوس داشتی میتونم کمکت کنم

اگه زحمتی نیست کمکم کنین