2777
2789
عنوان

دوباره با خرافات مبارزه کنیم؟

1355 بازدید | 51 پست

بعد دقیقا 200 روز قطع دسترسی برگشتم.

تعداد رای : 33
نظرسنجی
بله
16
48%
بلی
4
12%
دیکتاتور؟
13
39%
تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 

شمارو یادمه 

خیلی تفرقه اندازی میکردین 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تامنظورت مبارزه باخرافات چی باشه!!!

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

منظور استارتر اینه ک با اعتقادمردم ک بنظرش خرافاته مبارزه کنیم؟من نفهمیدم منظورشونو

تو همه چی دخالت میکنه و هرچی خودش عقیده نداشته باشه میگه خرافاته تعصب شدید داره

دختر ترک
شمارو یادمه  خیلی تفرقه اندازی میکردین

سپاس بابت مهر شما.  به قول حضرت‌عالی، بریم تفرقه بندازیم؟

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 

خب اونا این اعتقادارو دارن، حس میکنن فا    ل حقیقت داره به حس شیشم اعتقاد دارن، چشم زخم ، دعا نویسی و ...

براشما چه فرقی داره؟اون دوست داره بااین اعتقادا زندگی کنه تفاوتی تو زندگی شما ایجاد میشه؟شماوارد این مباحث نشو خب

:)🙂🤍

سپاس بابت مهر شما.   به قول حضرت‌عالی، بریم تفرقه بندازیم؟

ما که نمیایم ولی شما بخوای دوباره تفرقه بندازی دوباره تعلیق میشین 😀

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

کلا چون زن ها دستشون به جایی نمیرسه مجبورن به خرافات پناه بیارن متاسفانه. کارت درسته 👍

زن ها؟؟؟؟

مردها اعتقاد ندارن به این چیزا؟بعد اینکه کسی ک ب این چیزا معتقد باشه زندگی شما مختل میشه؟ 

:)🙂🤍

کسی ک طب و میگه خرافات دیگ مشخص چیههه!!!🤣🤣راحت باش جانم!🤣

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️