2777
2789
عنوان

آدم بی....

197 بازدید | 14 پست

دوستان سلام. من ازدواج کردم تو یه شهر غریب تنهام. هر وقت زنگ میزنم خونه مامانم بعدش میخوام با خواهرم صحبت کنم، به مامانم میگم گوشی رو بده بهش،یا میگه دستشوییه، یا همین الان رفت بیرون یا خوابه، یا اصلا خونه نیست در حالی که صداش میاد.به گوشیشم که زنگ میزنم هیچ وقت جواب نمیده، هر وقت خودش کاری داره زنگ میزنه، که اونم نهایتا سالی دو سه باره، واسه احوال پرسی اصلا زنگ نمیزنه.به شدتم از همه توقع داره و به کل فامیل میگه بی شعورن که دروغم نمیگه اما، آیا با این توصیف ها رفتارهای خودش درسته؟ من حق دارم از دستش ناراحت بشم یا نه؟ تاحالا چندبار خودمو لعنت کردم که دیگه بهش زنگ نزنم یا اگه به مامانم زنگ زدم نگم گوشی رو بهش بده اما عبرت نمیگیرم.به خدا هیچ دوستیم ندارم که گاهی بخوام به اونا تماس بگیرم خیلی تنهام😢

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره واقعا باید رو خودم کار کنم که با هرکی مثل خودش باشم

دقیقا خانم 

بعضی از آدما اصلا نمیخان قبول کنن که رفتارشون اشتباهه 

تو این موارد یا باید قطع رابطه بشه 

یا بهشون نشون داده بشه که رفتارشون چقد آزار دهنده س 

I’m a strong man

چرا دوستی نداری؟؟!! 

مامانم از بچگی نمی‌ذاشته با کسی بازی کنم که بی تربیت نشم، دیگه واسه همین تو شهر مامانم اینا که دوستای مدرسه و دانشگاه هستن در حد اینستا دنبالشون میکنم، اینجا هم که چند ساله اومدم جایی نبودم که بتونم دوست پیدا کنم. یه باشگاهی میرم گه گداری که اونم تا حالا قسمت نشده

دقیقا خانم  بعضی از آدما اصلا نمیخان قبول کنن که رفتارشون اشتباهه  تو این موارد یا باید ...

ممنونم حتما همین کارو میکنم. اما خوب آدمیه که مدام از همه گلایه میکنه، مثلا تازه ازدواج کرده مدام از فامیلا ایراد میگیره که چرا زنگ نزدن بهم تبریک بگن، چرا پاگشام نکردن و چیزای دیگه، اما ایرادای رفتاری خودشو نمیبینه. خیلی حق به جانبه متاسفانه 

ب نظرم مثل خودش رفتار کن  مثلا اگه زنگت زد جواب نده  جواب پیام نده و..... خواهرت مجرده؟

از این به بعد همین کارو میکنم. تازه ازدواج کرده، اما همیشه همینطوری بوده

ممنونم حتما همین کارو میکنم. اما خوب آدمیه که مدام از همه گلایه میکنه، مثلا تازه ازدواج کرده مدام از ...

خواهش میکنم خانم کاری نکردم که مستحق تشکر باشم 

دقیقا همون حس خود بینی 

خودخواهی 

خود بزرگ بینی 

I’m a strong man

از این به بعد همین کارو میکنم. تازه ازدواج کرده، اما همیشه همینطوری بوده

آها 

آره اوایل سخته اما بعد کم کم عادت میکنی .بزار بفهمه چقدر رفتارش زشته.

البته اینم بگم بعضی از آدما هم اینجوری ان . خودم به شخصه چند بار تو فامیلمون دیدم! 

آها  آره اوایل سخته اما بعد کم کم عادت میکنی .بزار بفهمه چقدر رفتارش زشته. البته اینم بگم بعض ...

اخه خواهره 😐😐😐یکم باید با فامیل فرق داشته باشه. اگه فامیل یا دوست باشه آدم کمتر ناراحت میشه، اما از خون آدم اینجوری رفتار کنه خیلی غم انگیزه. بخدا من مادر همسرم تقریبا هر روز بهم زنگ میزنه حالمو میپرسه یا میگه فلان چیزو پختم بياين اینجا، اگه نرم هم واسم میذاره کنار یا میده برام بیارن اون وقت خانواده خودم مثل یخ می‌مونن ، اسم مادر شوهرا بد دررفته. ممنون عزیزم یکم آروم شدم با شما صحبت کردم

اخه خواهره 😐😐😐یکم باید با فامیل فرق داشته باشه. اگه فامیل یا دوست باشه آدم کمتر ناراحت میشه، اما ...

درک میکنم خیلی بده خواهر داستانش با همه فرق میکنه 

بنظرم یه بار دیگه بهش بگو اگه که خودشو زد به اون راه دوباره بپرس ازش

خواهش میکنم عزیزم❤قربونت بشم