2777
2789
عنوان

سن مناسب برای ازدواج

155 بازدید | 11 پست

در گذشته خیلی مرسوم بود که دختران و پسران در سنین پایین مثلا ۱۵ سال ازدواج کنند و همه این سن را مناسب ازدواج می دانستند اما با گذشت زمان و تغییر فرهنگ رسم و رسوم هم تا حدود زیادی تغییر کرد و سن مناسب برای ازدواج بالاتر رفت.البته ناگفته نماند هنوز هم در برخی از شهرها و روستاهای ایران مشاهده می کنیم که دختر و پسرهای کم سن و سال را مجبور به ازدواج می کنند اما اگر بخواهیم بطور کلی بیان کنیم در بیشتر شهرهای کشورمان سن ازدواج بالاتر رفته است.

سن مناسب برای ازدواج برای هر شخصی فرق دارد چراکه افراد در سنین متفاوتی عاقل و بالغ می شوند و توانایی متاهل شدن و اداره زندگی مستقل و پذیرفتن مسئولیت را دارند.

از دیدگاه روانشناسی سن مناسب ازدواج را خود فرد تعیین می کند.مثلا ممکن است یک دختری تا سن ۲۵ سالگی بخاطر عدم آمادگی روحی و روانی و… نخواهد ازدواج کند در نتیجه این سن برای ازدواجش مناسب نیست.

بنابراین بایستی اجازه دهیم که افراد خودشان برای ازدواج داوطلب شوند.البته که هرچقدر سن ازدواج بالا برود ممکن است انتخاب سخت تر شود اما با این وجود باز هم معتقدیم که نمی تواند هیچ عددی را بعنوان سن مناسب اعلام کرد.

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انتخاب سخت تر نمیشه عاقل تر میشیم

انتخاب سخت تر میشه چون ایده آل هات متفاوت تر میشه

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
روستای ما اکثرا ۱۵ ۱۶ سالن که میرن

خب دبگ داری میگه روستا اونجا دهاتخ

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

سن ازدواج هر کسی متفاوته شاید یه نفر بعد ۳۰ سالگی کیس مورد نظرشو پیدا کنه یه نفر هم ۱۸ سالگی . البته به ما هیچ ارتباطی نداره و حق نداریم به کسی بگیم زود ازدواج کرده یا دیر 

اقا هستم . تشکرات فراوان 
جای دیگم دیدم ۱۴ ساله رفته

خب روستایی هستن و فرهنگسون برای دویست سال پیشه

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱