2777
2789

اتفاقا خیلی خوبه اینجوری ادم واقع گرایی هست.فکر کن تو این شرایط طرفت کسی بود هیچ درکی از شرایط اقتصادیتون نداشتو همش نوه میخواست میدونی چقدر اونجوری ازاردهنده تر بود

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
بعد 6 سال بچه دار شدم

قدمش پر از خیر و برکت باسه و نامدار باشه❤🤲🏻

مبارکه عزیزدلم❤🥰😍🫂

به این حرفا فکر نکن

احساسات تو الان روی اون جنین خوشگلت هم تاثیر میذاره

مهم اینه الان تو یه روح پاک رو قراره از بهشت بیاری توی این دنیا و بهش فرصت یه زندگی رو بدی

داری ارزشمند ترین آفریده خدا رو توی وجودت پرورش میدی

با این فکرا خودت و کوچولوت رو ناراحت نکن عزیزم❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قسطامون زیاده - مگه با این حقوقا میشه بچه بزرگ کرد

بله متاسفانه سخته شرایط زندگی ها نمیدونم شاید وضعتون خوب نیست واسه همین اینجوری گفته ولی اگه بعد ۶ ساله عجب مادری هست😐۶ سال که کم نیست من فکر کردم سال اوله چون داداش منم یه ساله عروسی کردن مادرم میگه یکی دو سال فعلا نیارن خودشون رو جمع جور کنن

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
خب شرایط سخته دیگه بچه واقعا هزینه میخواد من داداشم وضع مالیش چندان خوب نیست یه ساله عروسی کردن مادر ...

بنظرم هیچکس نباید دخالت کنه و حتی از سر خیرخواهی حرفی بزنه،بلاخره اونا ب بلوغ فکری رسیدن ک ازدواج کردن دیگ خودشون خوب و بدو تشخیص میدن

منم مخالف بچه دارشدنم اگ شرایطشو ندارن ولی بهتره تو زندگیه بقیه دخالتی نداشته باشیم

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
بنظرم هیچکس نباید دخالت کنه و حتی از سر خیرخواهی حرفی بزنه،بلاخره اونا ب بلوغ فکری رسیدن ک ازدواج کر ...

دخالت که نیست به داداشم توصیه کرده بود فقط بقیش دیگه به عقل خودشون ربط داره واقعا درست نیست  کسی که نمی تونه اجاره خونه رو به راحتی بده سال اول زود بچه دار بشه من خودم خداروشکر وضع مالیمون بد نیست ولی بازم قصد داشتم یکی دو سال بچه نیارم ولی همسرم زیاد اصرار کرد د گفت سن تو کمه ولی من بالا ۳۰ هستم دیگه دیرتر نشه ولی داداشم اینا سنشون هم کمه عجله نیست واقعا در کل از رو محبت یه توصیه کردیم  بهش بعدش خودشون میدونن ما که زور نکردیم بهشون

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍