2777
2789
عنوان

بچه ها این مثبته؟؟؟!!! باورم نمیییشهههه😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 33 پست
یعنی مامان شدی رفت 

😭😭😭

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مبارکه ان شاالله به سلامتی دل خوش بارداری قشنگی داشته باشی 

ممنونم عزیزم ان شاءالله برای همه منتظرا

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
مبارکه ....انشاالله به سلامتی باشه...برای ما دعا کن

ممنونم عزیزم،ان شاءالله خدا هرچی میخوای بهت به خیر بده

مبارکت باشه عزیزم بچه اولته؟ 

ممنونم عزیزم اره اولیه خدا بخواد

مثبتتتهههههه 😍😍😍چند وقته اقدامی مگه ؟ مبارکههههه

ممنونم عزیزمممم😍😍😍 سه چهار ماهی میشه اما خب شوهرم خیلییی ضعیف بود خودمونو اماده کرده بودیم برای عمل🥲

ممنونم عزیزمممم😍😍😍 سه چهار ماهی میشه اما خب شوهرم خیلییی ضعیف بود خودمونو اماده کرده بودیم برای ع ...

واسه منم دعا کن دلم شاد بشه من دوساله اقدامم 

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم 🍃❤️                             وَحَنیْنی ألیکَ یَقْتُلُنی ...❤️‍🩹💌
واسه منم دعا کن دلم شاد بشه من دوساله اقدامم 

الهی خدا به زودی زود دامنتو با یه بچه سالم و خوشگل سبز کنه

الهی خدا به زودی زود دامنتو با یه بچه سالم و خوشگل سبز کنه

ای جانم مبارکت باشه به سلامتی بغلش بگیری عزیزم....میشه با این حس قشنگت و تو دلی نازت واسه منم دعا کنی من سه ساله اقدام دومی هستم....میشه خواهرانه دعام کنی خیلی دلشکسته ام

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

ای جانم مبارکت باشه به سلامتی بغلش بگیری عزیزم....میشه با این حس قشنگت و تو دلی نازت واسه منم دعا کن ...

سلام عزیزم ممنون از پیام قشنگت

حتما عزیزم،الهی به حق حضرت ام البنین خدا یه کوچولوی سالم خوشگل بهت بده به زودی،منم نی نی مو از حضرت ام البنین گرفتم🥰