2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی تو این یکسال که این همه نالیدی همش سو تفاهم بود و یهویی پی به اشتباهت بردی؟؟؟😅 

چقدرمیغهمم به تایید احتیاج داری 

حتی تو فضای مجازی کسی به به و چه چه برات کنه ارضا میشی 

درحالی که خیلی مشخصه داره الکی میگی  برو تاپیکهای قبلیتو بخون  لااقل پاک میکردی بعد اینو میذاشتی خخخ

بخدا که بعضی مردا بیرون مثل یه آقای جنتلمن رفتار میکنن ولی تو خونه میشن میرغضب خب مگه رفیق و دوست و همکار از زن و بچتون بهتره که اینجوری هستید . از بیرون مردمو کشتیم از تو خودمونو والا 

اولیش شوهر خودم 

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

برو بشین زندگیتو بکن.توی بیرون حلوا خیرات نمیکنن.مطمئن باش که بنای خونه زن هست اگه مرد به زنش احترام ...

دقیقا بگو و بخنداشونو بیرون با رفقا و خانوادشون خونه برای همسرشون خستگی و بی حوصلگی و اخماشونو میبرن 

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺