2777
2789

برای من هم میگفتن اما الان شوهرم بعد ازده سال زندگی بهم میگه تو بهترین نعمت خدا برای من بودی

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه خوشبخت باشین عزیزم😍💚

فدات ،هم چنین شما

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

مامان منم می‌گفت همیشه

یه دونه سبزی پاک نمی‌کردم تو خونه بابام🤣🤣

اخلاقم ببخشید گوه بود😂😂

همه میگفتن بدبخته کسی که توروانتخاب کنه

اما الان شوهرم برام میمیره😋😋😋

میگه بدون تو احساس پوچی دارم

همیشه خوشبخت باشین عزیزم😍💚

کسی که کتاب دوست داره 

وبرای کتاب خوندن مردم داره بال بال میزنه 

بهترینهاست🌹🌹🌹🌹🌹💓💓💓💓💓 

یک موی تو میارزه به هزار نفر دیگه غیرکتاب خون 

اصلا هم خشن نیستی 

اتفاقا ادم ساده ایی هستی و راست گوووو 

الهی که به حق همین روز عزیز بهترینها نصیبت بشه دخترر

موج مثبت و حس خوبی بهم دادی 🌹🌹🌹🌹🌹

مامان منم می‌گفت همیشه یه دونه سبزی پاک نمی‌کردم تو خونه بابام🤣🤣 اخلاقم ببخشید گوه بود😂😂 همه ...

خوشبخت باشین عزیزم💚😍

منم اهل کار خونه نیستم 

اعصابم ندارم کلاً 😐

دوستم بهم میگه تو این فیلم ترسناکا یکی تو تاریکی با صدای وحشتناک نزدیکت میاد از ترس فشارت میفته بهم میگه وقتی عصبانی میشی شبیه اونا میشی😐😑😐😑

وطن ای مادر غم دیده ام🥀
خوشبخت باشین عزیزم💚😍 منم اهل کار خونه نیستم  اعصابم ندارم کلاً 😐 دوستم بهم میگه تو این فی ...

من هستم اهل کار اما اصلا سبزی پاک کردن و دوست ندارم

برنجم خوشم نمیاد بشورم😂

سفره هم تمیز نمیکنم😂😂😂