2777
2789
عنوان

با تمام وجود دلم میخواد طلاق بگیرم

349 بازدید | 12 پست

بچه ها میشه تجربیات طلاقتون رو باهام به اشتراک بذارید ؟از پروسه دادگاه اطلاع دارم میخوام تجربیات شخصی و تصمیمات خودتون رو بدونم؟

من از خونه نبودنش از همیشه ناراحت بودن و معذب بودنش اینکه هیچوقت راضی نیست و همیشه دنبال ایراده خسته شدم انگار کنار ما بودن براش سخته همش کلافه س و داره تحمل میکنه یه وقتاییم از دستش در میره و نمیتونه وانمود کنه با رفیقاش خیلی خوشحال تره حتی به دوستاش ابراز محبت میکنه ولی به من نه نمیخوامش فقط نمیدونم چجوری باید شروع کنم مسیر طلاق رو

اگر بهش وابسته نیستی پروسه طلاق راحتتر طی میکنی

به نظرم بهترین راه اینه به خودش بگی بیا توافقی جدا بشیم نه اعصاب خردی داره نه جنگ و دعوا

به نظرت اونم راضی میشه به طلاق؟

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینطور اما این شوهرم خیلی جلبه هروقت احساس خطرمیکنه که من میخوام ترکش کنم میاد بغلم میکنه گریه زاری و حرفای عاشقانه که تو بری من میمیرم وفلان..

موندم چجوری جدا شم😔خسته ام از کاراش..دیگه بریدم دوس داشتنشم بخوره تو سرش

طلاق بگیری شانسی هست همکلاسیم پارسال ازدواج کرده وطلاق گرفته الان بایه مرد۴۰ساله کم سواد که مسافر کش ازدواج کرده ناراضی بود 

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

طلاق گرفتن راه خوبی نیست، مشکل باید حل کنید. زیادی که توجه نشون بدی به کسی که جنبه نداره برات ناز میکنه. خیلی گفتی به من هم توجه کن با من حرف بزن منو دوست داشته باش جو گرفتنش!

بی توجهی کن ولی بدون قهر طوری وانمود کن که از بس حضور نداشته نبودنش برات عادی شده سرت گرم زندگی خودت شده. برای خودت برنامه ریزی کن بیرون برید و مهمونی برید و خوشحال باشید. شوهرت بیاد خونه ببینه نیستید مجبور باشه تماس بگیره بپرسه کجایید و بفهمه رفتید خونه مادرت پارک یا هر جا. حتما با این کار درست میشه 

به معایب بعد طلاق هم فکر کن با عجله تصمیم نگیر فقط به تجربیات اینجا هم اکتفا نکن 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

ببین تو مورد شما که خیلی مشکل حاد نیست اول باید از نظر مالی و محل زندگی و خانواده خودت کاملا اوکی و مستقل باشی. تازه اگر بچه داشته باشی که بدتر. الان پربازدید که خواهرشوهراش کتکش زدن رو برو بخون.ادم دلش واسه اون مادر و بچه کباب میشه . آدم فقط نباید به خودش فک کنه.