دوبار تایید کرده ولی پریروز رفتم بخرم تایید نکردن گفتن قانون جدیده که تایید نمیکنیم به خاطرکمبودشدید دارو..سه میلیون و ششصد دادم آزاد خریدم...سه بار دیگه هم باید تزریق کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سی دی مارکرها نوعی فاکتورهای ایمنولوژی هستن که تو رنج بودن پایین بودن یا بالا بودنش هر کدومشون یا ترکیب چندتاشون نشوندهنده ی بیماریهای مختلفی هست. مثلا ام اس. ایدز. یا نقوس سیستم ایمنی دیگه. سقط مکرر هم یکی از دلایلش نقص ایمنی بدن هست که با جنین بصورت یه جسم خارجی رفتار میکنه و علیهش آنتی بادی تولید میکنه و جنین رو از بین میبره. این داروها باعث تضعیف یا متعادل شدن ایمنی بدن میشه تا از تولید انتی بادی بدن جلوگیری کنه. داروش هم ایمنوگلوبین انسانی هست.
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀