2777
2789
بسلامتي  ايشالا بسلامتي اين بارداريت رو سپري كني  برا شما و هم استارتر دعا ميكنم  ...

مرسی عزیزم هفته 26 هستم به لطف خدا

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سي دي چي ؟؟؟

سی دی مارکرها نوعی فاکتورهای ایمنولوژی هستن که تو رنج بودن پایین بودن یا بالا بودنش هر کدومشون یا ترکیب چندتاشون نشوندهنده ی بیماریهای مختلفی هست. مثلا ام اس. ایدز. یا نقوس سیستم ایمنی دیگه. سقط مکرر هم یکی از دلایلش نقص ایمنی بدن هست که با جنین بصورت یه جسم خارجی رفتار میکنه و علیهش آنتی بادی تولید میکنه و جنین رو از بین میبره. این داروها باعث تضعیف یا متعادل شدن ایمنی بدن میشه تا از تولید انتی بادی بدن جلوگیری کنه. داروش هم ایمنوگلوبین انسانی هست.

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
یعنی به دکترم بگم برام نامه بستری بنویسه؟؟؟تحت چه عنوانی

نه شیده. تا الان کجا تزریق میکردی؟ برو همون بیمارستان. سعی کن دولتی باشه تا هزینه بستریت زیاد نشه. بهشون بگو که داستانت اینجوریه . بگو میخوام نامه بستری برام بزنین خودتون بتونم از داروخانه بیمارستان تهیه کنم. دکترت نیاز نیست چیزی بنویسه فقط نسخت کافیه

سی دی 56..13 هستش سی دی 19..3 هستش

Hla هم داشتی؟ چند بود؟ پردنیزولون هم میخوری؟

نه شیده. تا الان کجا تزریق میکردی؟ برو همون بیمارستان. سعی کن دولتی باشه تا هزینه بستریت زیاد نشه. ب ...

اهاااا انشالله همینطوره که میگی ..بیمارستان خصوصی تزریق میکردم..اگه اینطور راحت باشه چه خبطی کردم ازادخریدم

اگه اطلاعات بیشتری بدست اوردم حتما تو پیام خصوصی بهت میگم.

😙😙انشالله بسلامتی این دوران رو بگذرونی

گل مهرجان خداتو شکر کن اسمشم نشنیدی و نیاز نداری بهش من واقعا موندم سه تای بعدی رو چه جوری تهیه کنم

اینجا نمیدن 

ولی تهران دکتر رزاقی میگفت دفعه بعد باردار شدی بهت میدم 

که من ماه اول اومدم خونه مامانم 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔