2777
2789
عنوان

تکرار بی بی چک 🥹بیایید ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی گلم .. بخاطر اینه که دله مهربونی داری🥹🥹

زنده باشی قشنگم🌸❤️

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
یعنی میشه مال منم این ماه بگیره؟    

چرا نشه عزیزم خدا خدای معجزس 🥹همه به من میگفتن هشت ساله از ازدواجت میگذره خیلی دیر شده با اولین اقدام نمیشه ... ولی شد خودمم هنوز شوکه ام 

بی بی بزن گلم بارداری  علائمت چیاس  من یه هفته پیش زیر بغل و سینه هام به شدت درد میکرد ا ...

میترسممم بزنم🥲علایم دو سه روز قبل پریودی سر درد شدیددددد میکرفتم‌گلاب ب روت یبوست داشتم سینه هام درد میکرد نکوش الان سنگین شدههه روز موعدم درد شدید کرفتم هی خودمو پاک میکردم فک کردم پریود شدم ولی نشدم الانم ک سه روز کذشت اوکیم فقط زیر دلم درد خفیف میگیره

❤️

میترسممم بزنم🥲علایم دو سه روز قبل پریودی سر درد شدیددددد میکرفتم‌گلاب ب روت یبوست داشتم سینه هام در ...

علائمت مثل منه به نظرم بزن حسن اینه بارداری🥹 عکس بی بی چک گذاشتی منو تگ کن

حتما عزیزم ..خدا به همه منتظرا نی نی سالم بده 🥲

من دقیقا دی پارسال بود ، متوجه شدم باردارم، الکی خواستیم با شوهرم امتحان کنیم جدی شد ... 😅😂 از تعجب شاخامون در اومد، میگفت چقد بگیری تو خب ... ولی متاسفانه شوهرم تصادف کرد یهو اومد گفت تصادف کردم و اینا منم هول کردم به خون ریزی افتادم بچم تا ۳ ماهگی باهام بود هرچی دکتر رفتم سقط نمیشد دارو و قرص داد ... آخرش ۲ فروردین امسال دیگه افتاد ...🥲🥲