2777
2789
عنوان

بنگاه بامیران اصفهان اصلا نروید.

297 بازدید | 16 پست

من پارسال بخاطرمسایلی عجله ای دنبال خونه می گشتم ازبدشانسیم رفتم بنگاه بامیران جابرانصاری، یه خونه برام پیداکردن حق بنگاه راکامل گرفتند ولی برای یه خونه کوچک دیرکردتخلیه رانوشتندروزی5میلیون تومان، من عجله داشتم بالا راخواندم ولی این خط را نه وامضاکردم، شایدم بعدا این جاخالی را پرکرد. الان موقع تخلیه خونه س، هرچی به صاحبخانه میگم نصف پولمابده بتونم جایی را اجاره کنم بقیه شم موقع تخلیه بده، اصلا براش مهم نیست، میگدمستاجرگیرم بیادبعد.... نمیدونم بنگاه خیرندیده چرااینکارا کرده، خیلی کلک ودروغ، یه طرف هم نوشته، برای موجرچیزی ننوشته. 

بش صاحب بنگاه زنگ زدم گفتم، بلاکم کرد، خودم سرپرست خانواده ام بادوتابچه،  

نمیدونم دید یه زن بی پناهم اینطور نوشته، موقع بررسی وسایل هم میگفتم مثلاکولرخرابه صاحبخانه میگفت درستش می کنم، مینوشت سالم، 

فقط بادروغ وکلک پیش میرن به نفع هرطرفی که وضع مالی خوبی داره به ناحق می نویسندـ

بنگاهدار باید به ظاهرهم شده حق دوطرف را رعایت کنه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای عزیزم خیلی سخته ما خونمونو کرایه دادیم بنگاه نوشت به ازای هرروز دیرکرد که مستاجر نتونه بلند بشه روزی ۲۰۰ هزار اگه هم ما نتونیم پول پیششو بدیم اون خواست بلند شه روزی ۲۰۰ هزار باید واسه دوطرف باشه ربطی نداره فقط واسه مستاجر دیرکرد داره 

اول اینکه اکثرا همینن، ولی شما هم بی دقتی کردی مگه خوندن قولنامه بیش از ده دقیقه طول میکشه

بله حق باشماست، منم نگاه کردم ولی این رقماندیدم هرچی به ذهنم فشارمیارم این رقماندیدم. نمیدونم بعدش اضاف کرده اماآخه5میلیون تومان روزی، اونقدربی وجدان، از چندنفرپرسیدم عرفش حدود 400پانصد برای خونه های کوچیک 

ولی واقعا درس عبرت برام شده، انشالله برای هیچکی پیش نیاد. که

وای عزیزم خیلی سخته ما خونمونو کرایه دادیم بنگاه نوشت به ازای هرروز دیرکرد که مستاجر نتونه بلند بشه ...

برای من فقط نوشته، بردم چندجانشون دادم، تعجب کردند،

یه بنگاه حساب کرد گفت باید فوقش 400برات می نوشت