2777
2789

کتاب شفای زندگی و معجزه شکر گزاری قدرت و امثالهم بنظرتون روان شناسی زرد هستن؟ ... یا واقعا کائنات و شکر گزاری و قانون جذب رو قبول دارید 

راستش من مشکلات زیادی تو زندگیم نداشتم خانواده خوبی داشتم از بچگی تا حدودی هرچیزی میخاستم فراهم بوده... چهره زیبایی دارم بی نقص نیست اما زیبا هست اگه بخام بزنم رو دنده شیرین زبونی و خوش زبونی همه جذبم میشن.... اما خب 50 درصد اوقات رو دنده عبوسی هستم... با این وجود خانواده دوست و آشنا حتی غریبه هایی خدا سر راهم قرار داده که خیلی بهم کمک کردن بدون هیچ انتظاری... مشکلات زیادی ندارم اما همون محدود من رو از پای در میاره 

همیشه نیمه خالی لیوان رو میبینم 

وسواس و اضطراب 

نشخوار فکری اینا داره بهم ضربه میزنه

مثلا اگه برم دکتری بگه 90 درصد سرطان نداری 10 درصد سرطان داری دیگه اون 90 درصد ب چشمم نمیاد برای اون 10 درصد گریه میکنم از کار و زندگی میوفتم.... حالا خیلی از تراپی هام گفتن تو انرژی منفی خودت ب خودت جذب میکنی 

اهل مطالعه ام اما کتاب روان شناسی زرد رو قبول ندارم 

نصف معجزه شکر گزاری رو خوندم راستش قبول نداشتم

اما کتاب قدرت و شفای زندگی معقول تر بود تاکیدش بر پذیرفتن خود بود..... 

حالا بنظرتون مشکل من از کجاست چ چیزی میتونه کمکم کنه انرژی و تفکر مثبت؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.