2777
2789

با این دستوری که من میفرستم امتحان کن، مطمئنم خوب میشه، تازه من با آرد نونوایی و سنگک هم درست نمیکنم، با آرد شیرینی درست میکنم

اول از همه 

یک پیمانه شکر

دو پيمانه آب

پور هل یا دونه‌ی هل مقداری 

زعفران دم کرده 4 5 تا قاشق غذاخوری 

اول اینارو بذار روی گاز با شعله متوسط به جوش بیاد و شکرش کامل حل شه، جوش که اومد خاموش کن لازم نیست زیاد بجوشه، بعد نصف استکان بهش گلاب اضافه کن و بذار کنار 

حالا توی یه تابه که دیواره هاش بلنده دو لیوان آرد بریز و مرتب هم بزن تا رنگش کرمی بشه و بوی خامی آرد بره، شعله ش هم ملایم باشه

رنگ آرد که کرمی شد از روی شعله بردار، آرد و الک کن تا گوله هاش کامل از بین بره( حتما این مرحله رو انجام بده)و دوباره بریز توی تابه و بهش یک تا یک و نیم لیوان روغن اضافه کن میتونی کره هم بزنی یه خورده، مخلوط آرد و روغن باید شل و روون باشه مثل ارده ی کنجد، اگه سفت بود کم کم بهش روغن اضافه کن

و بذار یه چند دقیقه ای آرد توی روغن سرخ شه، اگه میخوای پررنگ شه که بیشتر بذار روی شعله بمونه، اگه نه کمتر.... حالا زیر تابه رو کم کن و شربت رو با ملاقه و با احتیاط به مخلوط آرد و روغن اضافه کن تا کامل به خوردش بره و مدام هم بزن تا اگه گوله داره گوله هاش باز شه 

یکم که حلوا خودشو گرفت، تابه رو دو دستی بردار و به حالت گهواره تکون بده تا حلوا خودشو جمع کنه مثل این عکس، اینجوری که شد آماده ست 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

چندبار درست کردم نمیدونم چرا یجوری شد😥 یسوال چرا نرم نمیشه زیاد؟

توی همین تاپیک پست بالاتر دستور حلوای خودمو گذاشتم، ببین ،یبار اینم امتحان کن ببین چطور میشه 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این دستوری که من میفرستم امتحان کن، مطمئنم خوب میشه، تازه من با آرد نونوایی و سنگک هم درست نمیکنم ...

ممنون عزیزم، خیلی لطف کردی.

حتما درست میکنم، خدا خیرت بده♥️😘