با این دستوری که من میفرستم امتحان کن، مطمئنم خوب میشه، تازه من با آرد نونوایی و سنگک هم درست نمیکنم، با آرد شیرینی درست میکنم
اول از همه
یک پیمانه شکر
دو پيمانه آب
پور هل یا دونهی هل مقداری
زعفران دم کرده 4 5 تا قاشق غذاخوری
اول اینارو بذار روی گاز با شعله متوسط به جوش بیاد و شکرش کامل حل شه، جوش که اومد خاموش کن لازم نیست زیاد بجوشه، بعد نصف استکان بهش گلاب اضافه کن و بذار کنار
حالا توی یه تابه که دیواره هاش بلنده دو لیوان آرد بریز و مرتب هم بزن تا رنگش کرمی بشه و بوی خامی آرد بره، شعله ش هم ملایم باشه
رنگ آرد که کرمی شد از روی شعله بردار، آرد و الک کن تا گوله هاش کامل از بین بره( حتما این مرحله رو انجام بده)و دوباره بریز توی تابه و بهش یک تا یک و نیم لیوان روغن اضافه کن میتونی کره هم بزنی یه خورده، مخلوط آرد و روغن باید شل و روون باشه مثل ارده ی کنجد، اگه سفت بود کم کم بهش روغن اضافه کن
و بذار یه چند دقیقه ای آرد توی روغن سرخ شه، اگه میخوای پررنگ شه که بیشتر بذار روی شعله بمونه، اگه نه کمتر.... حالا زیر تابه رو کم کن و شربت رو با ملاقه و با احتیاط به مخلوط آرد و روغن اضافه کن تا کامل به خوردش بره و مدام هم بزن تا اگه گوله داره گوله هاش باز شه
یکم که حلوا خودشو گرفت، تابه رو دو دستی بردار و به حالت گهواره تکون بده تا حلوا خودشو جمع کنه مثل این عکس، اینجوری که شد آماده ست