2777
2789
عنوان

حس میکنم دیگه شوهرمو دوست ندارم

250 بازدید | 14 پست

چند روز پیش دعوامون شد خیلی حرفای بدی بهم زد ب مادر مرحومم فوش داد وقتی باهام رابطه میذاره حالم بد میشه من عاشقش بودم

تورو خدا لایک نکن😐😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون توقع نداشتید منم گاهی اوقات خیلی میرنجم وسرد میشم

نصیحت امشب:تا دلتون بخواد پولدار گرسنه دیدم تحصیل کرده بیشعور دیدم خوشگل بی شخصیت دیدمفقط آدم بودن و انسانیت داشتن مهمه رفیق!

رابطه میزاره  ❌️

رابطه داریم✅️

زمان بده کم کم فراموش میکنی..

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

همینه دیگه.مردا حرف میزنن ویادشون میره زنها با هربار بحث یا اشک ریختن یه بخشی ازمحبتشون ازبین میره .بعد اونقدرتکرارمیشه وتکرارمیشه که زن دیگه اشتیاق وعلاقه ای نداره و به سردی متهم میشه

چون مرز بین عشق و نفرت یک خط باریکه خودمم همینم ب شدت درکت مکنم بچه داری ؟ 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
چون مرز بین عشق و نفرت یک خط باریکه خودمم همینم ب شدت درکت مکنم بچه داری ؟ 

ن ولی وقتی دید دارم وسایلم رو جمع کنم برم باهام رابطه قرار کرد و اقدام کرد برای بارداری

تورو خدا لایک نکن😐😐😐
ن ولی وقتی دید دارم وسایلم رو جمع کنم برم باهام رابطه قرار کرد و اقدام کرد برای بارداری

اورژانسی بخور خوب 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
 نذاشت برم بیرون بخرم 

وای خودتو هرجور شده نجات بده زنگ بزن مامانت بخره بیاره حتما بخور حتما نزار پاگیرت کنه