2777
2789
عنوان

به نظرتون با خواستگاری که....

109 بازدید | 13 پست

به نظرتون با خواستگاری که سر حجاب ردش کردین اما باز خیلی اصرار داره بهش فرصت بدین و بارها واسطه فرستاده میشه به نتیجه رسید؟

قراره به زودی ببینیم همو

چون خدا دوستت دارد، از تو دور میکند کسی را که دوستت ندارد...💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی اون میگ حجاب داشته باش و شما قبول نکردی ؟ اگ آره ک ن اصن قبولش نکن

آره.

حجابم معمولیه ولی این هی حرف چادر میزد. انگار به خاطر خانواده اش بوده تاکیدش

آره. حجابم معمولیه ولی این هی حرف چادر میزد. انگار به خاطر خانواده اش بوده تاکیدش

ببین بدون لحظه ایی فکر کردن ردش کن بره ب امید اینک درست میشه و...نباش مخصوصا اگ حرف خانوادش باشه ک دیگ هیچی

ببین بدون لحظه ایی فکر کردن ردش کن بره ب امید اینک درست میشه و...نباش مخصوصا اگ حرف خانوادش باشه ک د ...

من پارسال ردش کردم ولی این کسی جز منو انگار قبول نمیکنه. خانوادشم انگار یه کم کوتاه اومدن ظاهرا. چون خود خانوادش الان دارن پیگیری میکنن

ممنون از راهنماییت دوست عزیز برام دعا کن❤

ببین حالا همسر خودمم خیلی بهتر شده مثلا من خودم چادری نبودم و اون می‌گفت باید سرت کنی هم خودش هم خانوادش اما الان مانتویی ام ولی خیلی وقتا اشکمو درمیاره سر همین مانتو و چادر و... بنظرم نمی ارزه واقعا ب اعصاب خوردیش هنوزم ی سری جاها باید سرم کنم 

ببین حالا همسر خودمم خیلی بهتر شده مثلا من خودم چادری نبودم و اون می‌گفت باید سرت کنی هم خودش هم خان ...

منم از همین چیزا نگرانم.

اینم شغلش یه جوریه لازمه بعضی جاها چادر سر بشه.خودش رو اون جاها فقط تاکید داره و بقیه مواقع میگه مشکلی نیست مانتویی بودن. ولی آدم میترسه اعتماد کنه

منم از همین چیزا نگرانم. اینم شغلش یه جوریه لازمه بعضی جاها چادر سر بشه.خودش رو اون جاها فقط تاکید ...

خب اگ فقط ی سریا جاهاست میشه کنار اومد 

ولی همسر منک همش میگ مانتوتو درست کن درست بشین یقه تو درست کن شالتو درست کن شلوارت چرا اینجوریه و...

خب اگ فقط ی سریا جاهاست میشه کنار اومد  ولی همسر منک همش میگ مانتوتو درست کن درست بشین یقه تو ...

آها

پس همسر شما کلا آدم حساسیه🤔

اینو من هنوز خیلی نمیشناسم نمیدونم اخلاقش چجوریه. همون روز اول اسم چادر آورد طوفان به پا کردم جواب رد دادم😂

ولی در طول این یه سال چندبار واسطه فرستاده واقعا دیگه کلافه شدم. حالا قراره همو ببینیم صحبت کنیم ببینم چی میگه. 

اینو در نظر داشته باش ک روزا اول ممکنه خودشون رو خیلی خوب نشون بدن 

ممنون از نکته خوبی که اشاره کردین

خدا خیرتون بده❤