2777
2789
عنوان

اونایی که داستان زندگی تو نی نی سایت رو میخونن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم....خوبی؟ معرفی کن نشناختمت😘

سلام فدات بشم بسلامتی ان شاالله،الهی خوشبخت بشین کنار هم خوب زندگی کنین،پارسال خیلی پیامهاتو میخوندمو لذت می‌بردم و همیشه پستاتو دنبال میکردم،دیدم خیلی وقته نیستین و نگرانتون شده بودم و میدونستم با مینا خانوم خیلی دوستیت و گفتم حتما خبرتون و داره و ازش خبر شمارو بگیرم،یکی از اعضا گفته زن بابا!!مادرتون مگه در قید حیات نیستن؟؟!!!

سلام فدات بشم بسلامتی ان شاالله،الهی خوشبخت بشین کنار هم خوب زندگی کنین،پارسال خیلی پیامهاتو میخوندم ...

ممنون سلامت باشین...

زن بابا؟!! کی گفته! دور از جونش ان شاالله صد سال دیگ بالا سرم باشه...

💕 اللهم صل علی محمد وال محمد 💕
از شادگان چه خبر زهورتی؟

لاشی بودن تو خونتهاااا ، هم دنبال من بودی هم دوستام؟

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در پیکر من دو قلب دارد ضربان🫀😍دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

لاشی بودن تو خونتهاااا ، هم دنبال من بودی هم دوستام؟

قبلن کاربریش جنسیت زن زده بود الان مرد !! 

اُمیدکه‌داشته‌باشی، موفقیت‌درثانیه‌آخرهم‌اتفاق‌میوفته!💯🌱🕊️ 
درخواست میدم اگه دوباره داشتین.. میتونی یه خبر بهم بدی

درخواست قبول نمیکنم 

اگه داشتم همینجا ریپلای میکنم پیامتون رو 

اُمیدکه‌داشته‌باشی، موفقیت‌درثانیه‌آخرهم‌اتفاق‌میوفته!💯🌱🕊️ 
قبلن کاربریش جنسیت زن زده بود الان مرد !!

آره ، خب مردِ واقعا

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در پیکر من دو قلب دارد ضربان🫀😍دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...