2777
2789

من چن سال پیش سیپرو استفاده کردم؛ یه ماهه تاثیرشو گذاشت؛ ولی به شدت خواب آور بود.

میل جنسی رو هم خیلی کم میکنه.

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
من چن سال پیش سیپرو استفاده کردم؛ یه ماهه تاثیرشو گذاشت؛ ولی به شدت خواب آور بود. میل جنسی رو هم خی ...

جدی 

آره خواب اوره چقدر تاثیر کرد براتون 

و تا چه مدتی اثر کرد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جدی  آره خواب اوره چقدر تاثیر کرد براتون  و تا چه مدتی اثر کرد

میدونی اثر هر چیزی؛بدن تا بدن فرق میکنه؛برا من یک ماه طول کشید؛ فکرشو بکن از وزن؛ ۵۶ رسیدم به ۷۵؛

بدی که داره اینه ؛ شکم و پهلو میاره آدم.

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
میدونی اثر هر چیزی؛بدن تا بدن فرق میکنه؛برا من یک ماه طول کشید؛ فکرشو بکن از وزن؛ ۵۶ رسیدم به ۷۵؛ ب ...

ای وای چه بد .خوبیش اینه چه خوبه بالا رفته وزن تون یعنی اثر کرده 

میدونی اثر هر چیزی؛بدن تا بدن فرق میکنه؛برا من یک ماه طول کشید؛ فکرشو بکن از وزن؛ ۵۶ رسیدم به ۷۵؛ ب ...

البته افزایش وزنم از ۵۶ به ۷۵ یکسال زمان برد. 

بازگشتش در حد ۱ و ۲ کیلو بود؛

ای وای چه بد .خوبیش اینه چه خوبه بالا رفته وزن تون یعنی اثر کرده 

آره.میخوام برم باشگاه؛  برای اینکه شکمم کوچیک بشع.

زیاد بزرگ نیست ‌؛ خودم حساس شدم روش.😄

دگزامتازون رو سعی کن مصرف نکنی؛ عوارض داره.

همین سیپروهیپتادین هم بی عوارض نیست؛ 

دگزامتازون رو سعی کن مصرف نکنی؛ عوارض داره. همین سیپروهیپتادین هم بی عوارض نیست؛ 

جدی نمیدونم بخدا گفتن هر دو رو باید بخوری 

اما قبلا بهم دکتر سپروهیتادین داد یعنی مشکلی نداره برای خورد

جدی نمیدونم بخدا گفتن هر دو رو باید بخوری  اما قبلا بهم دکتر سپروهیتادین داد یعنی مشکلی نداره ...

دگزا رو نخوردم .

ولی سیپروهیپتادین رو یه دکتری تجویز کرده بود ؛ برا دختر خالم؛منم از دارو خونه گرفتم ؛ و مصرف کردم.

چون خود دکتر سیپروهیپتادین داده؛ مانعی نداره مصرفش.

اره من الان وزنم ۵۴ یا ۵۵  دوست دارم ۶۰ بشم

ازدواج کردی؟

ایشالله تپل مپل بشی؛ به وزن دلخواهت برسی‌🥰

نه هنوز نشون شدم 

ای جاااااان؛  خوشبخت بشی انشاءالله. 🥰💖💖