2777
2789
عنوان

به نظرتون خدا وجود داره؟

1300 بازدید | 126 پست

خیلی زخم خوردم از آدما ... من با این سن کمم یه تجربه های بدی دارم که دلم میخواد بزنم خودمو بکشم ... همش اذیت شدم . هر چی بگید سرم آوردن . چه حرفا که نشنیدم و چه کارا که باهم نکردن

ولی برام سواله پس خدا کجاست .... 

هرکسی بهم زخم زد زندگیش عالی شد ... 

اصلا حضور خدا را تو زندگیم حس نمیکنم . انگار منو فراموش کرده که انقد ساکته در برابر این همه بدی ...

شایدم اصلا وجود نداره 

من دیگه باورش ندارم 

خدااااااا ببین این کامنت رو

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیگه باورش ندارم  خدااااااا ببین این کامنت رو

چیزی رو میتونی باور داشته باشی که وجود داشته باشه ... اون وجود نداره ‌.. شاید ضعف آدماست که موجودی به اسم خدا رو تو ذهنش میسازه

قرار نیست همه تاوانها این دنیا باشه.آیه قرآن داریم تو سوره عنکبوت که این دنیا فقط سرگرمی و بازیه.دنیای اصلی جای دیگه ست،اونجا خدا تقاص مظلوم رو از ظالم میگیره.عذاب این دنیا در مقابل عذاب آخرت هیچه

پیج عروسکبافی من dashke_baftt🥰

متاسفم 

حیف 

خدا نشونت میده هس یا نه

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

ما کوردا ی ضرب المثل داریم ک خداکه کلاغ نیست بزنه چشم طرفو دربیاره...

قرار نیست حتما برای ظالم اتفاق وحشتناکی بیوفته که شما ببینی و بگی این حق من بود...

صبر کن

زمان بده

و درگیر کینه ها نشو

اونوقت وجود خدارم حس میکنی

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه